GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
-
-
İstanbul 17 kişi daha çağırdı.
-
İstanbul'un diğer yarısı bayramdan sonraya kaldı gibi görünüyor.
-
@Pugxy kardeşim 88kisi çağrılmış. Güvenlik sorusturmaniz kuruma ulaşmamıştır. Ama bayramdan önce herkesi başlatmaya çalisiyorlar
-
@sanchez06 sagolun hocam. Böyle beklemek de zormuş birileri başlarken, bayrama kadar umarım cagrılır herkes
-
Merhaba arkadaşlar.
İkametim ankara, gvs ler ne kadar sürüyor?Bitince hemen çağırıyorlar mı?
Dguy mühendislik alımları tahmini ne zaman olacak, bilgisi olan var mı? Hali hazırda bir işte çalıştığım için çıkış yapmam gerekiyor. Bu grup aktif olduğu için buraya yazdım.
Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler. -
Hakimlik sonuçları açıklandı hayırlısıyla aranızda kazanan varmı yedekler için önemli arkadaşlar
-
Ankara için bir hareketlilik var mı ? Gvs nin sın durumunu nasıl ve nerden takip edebiliriz ?
-
ankaradan totalde kaç kişi başladı durum nedir bilgisi olan var mı
-
Ankarada baslayan arkadaslar vimerde mi basladılar bi soyleseler iyi olacak vimer istemiş herkesi diye bir soylenti var
-
@bomçiki ben 40 kişi başladı diye duydum hocam
-
80 küsür kişi başladı arkadaşlar Ankara vergi dairesi başkanlığına gidiyoruz daha yerlerimiz belli olmadı
-
arkadaslar toplamda kac ay beklediniz mulakattan sonra bu atanma sureci ne kdr suruyor
-
@şampiyon bizde 5 gün önce başlayan 2 3 kişi vardı onları avdb binası içinde ihtisas vergi dairesine vermişler oraya da çok ihtiyaç varmış
-
@şampiyon benim ikametgahımda tercihimde ankara ama arayan soran yok. Neye göre başladı işe başlayanlar
-
@zümrüdanka onda bilgim Yok evrakları ne zaman teslim ettiniz
-
@şampiyon Haziranın son haftası
-
@zümrüdanka ondan olabilir başlayanlardan duyduğum genelde ilk hafta evrak verenler
-
@şampiyon bekliyoruz, hayırlısıyla
-
@zümrüdanka ilk hafta verdim hala çağırmadılar gvs ne zaman biterse o zaman çağırıyorlar işte