GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
-
@Enki hayır değilim. Ne zaman aranmaya başlandı
-
@aysebolat Ben ilk aranan gruptaydım 25 temmuzda arandım 26 sında başladım.
-
-
Devlet gelir uzman yardımcılari ne zaman iş başı yapacak bilgisi olan var mı?
-
-
-
-
Zonguldak'ta işe başlayanlar oldu mu acaba?
-
Pazartesi yine ivdb'yi aradım gvs evraklarımız geldimi diye gizli bilgi olduğu için bilgi veremiyoruz dediler. Bende arama olur mu dedim peki yok dediler ivdb siteden duyuruları takip etmemizi söylediler. Zamanda uzayıp gidiyor çevremdeki herkes de ister istemez soruyor başladın mı diye tabi insanda sabır kalmıyor artık Allah önce sabır ve daha sonra tabikide işe başlamayı bekleyen herkese biran önce hayırlısıyla başlamasını nasip etsin inşaallah..
-
-
Arkadaslar halen bekleyen kac kisiyiz ve ozellikle İzmir için. Neredeyse herkes baslamis.
-
Bekleyiş devam ediyor hala
-
@m-ali34 arayacaklar mı acaba? Yoksa sadece yayımlayacaklar mı? Bende bekliyorum
-
muhtara sorma olayı herkeste oluyor mu yoksa değişken mi?
-
@ati88 istanbul için arama olmayacak. internet sayfamızdan duyurular kısmından takip edin söylendi yani ayriyeten özellikle sordum aranma olmayacak dediler Allah sabır versin bende halen ist için bekleyenlerdenim..
-
Ikametkahi aydin olup goreve baslayanlar oldu mu herhangi bi sehirde.
-
@serpilyayin Aydın'da işe başladım ikametgah da aydın
-
@kuşçubaşıeşref hayirlisi olsun hocam benim de ikametkah aydin ankara guy oldu benim ama gvs evragim ortada yok gecikmemi var diye merak ettim ondan sordum teskkurler cevap icin
-
Ivdb nin sitesine giremiyorum farklı telefonlardan da denedim olmadi.benim gibi aynı sorunu yaşayan var mi
-
@kkader aynı sorunu bende dün 15:30 dan beri yaşıyordum bugün şu saat itibariyle girebildim ama maalesef beklediğim duyuruyu göremedim geçtiğimiz 4 haftada (bayram haftası hariç) perşembe günü olan genellikle öğleden sonraki duyuruyu merakla bekleyenlerdenim.