GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
-
@serpilyayin ararlarsa yazar mısın
-
@ilanmılano yedeklerden baslayan var birinci yedek bizim birimde başlamıştı ama suan kaca kadar yedek geldi basladı tam bilmiyorum ama birincş yedek basladı hocam
-
İstanbul by hafta hiç çağırmadı sebebi neydi ki️
-
@asya başlayanlar 2 maaş aldı biz hala beklemede
-
Pazartesi oecd de eğitime gelecek iller neler
-
@bsbsbs hakikaten öyle oldu. İstanbul’dan istanbula başlayamadım
-
@asya geç olsun da güç olmasın napalım
-
eğitimler başlamış biz hala gvs beklemekteyiz.
-
Eğitimde kalacak yer için ne kadar vereceğiz acaba.Peşin alıyorlarmış
-
@ShankS gibem.gov.tr den bakabilirsiniz
-
@bsbsbs arkadaşlar bu hafta aradınız mı? Kaç kişi kalmış, vs
-
@duman Biz hangisine giriyoruz acaba fiyat listesinde
-
@ati88 bilgi vermiyolar ki
-
@bsbsbs hımm demek kimseye bilgi vermiyorlar
-
Güvenlik soruşturması emniyetten kuruma ne kadar sürede ulaşıyor arkadaşlar bilen var mı
-
İstanbul'da başlayan arkadaşlar istanbul için eğitim başladı mı yada diğer illerde olanlar işler nasıl gidiyor umduğunuzu bulabildiniz mi, gözlemleriniz nasıl başlangıç olarak diyelim en azından kimsenin sesi soluğu çıkmıyor bari başlayan arkadaşlar bi ses verirse başlık ve bilgi bekleyen bizleri en azından yalnız bırakmamış olursunuz
-
@m-ali34 hocam ankarada eğitimler basladı bu cuma temel eğitim bitecek. hazırlayıcı egitime baslanılacak ve 25 ekimde eğitim sonlandırılacak sonra vergi dairelerine dagıtılacak. Ankaradan 70 kişi VİMERe gönderildi onların eğitimi farklı. Ayrıca hocam diper sordugunuz sey için ise kimin neyi nasıl beklediği ile ilgilidir. Bazılarımız halinden memnun bazılarımız hakimlik kaymakamlık calışıyor. Dairelere verilmeden kimse Guyun ne iş yaptıgını tam olarak anlayamaz.
-
Arkadaslar eğitimler ertelendi diye bir haber var sizlerde de böyle mi. Bilgisi olan varmı
-
@Pugxy Hocam ilgin için çok teşekkürler. istanbul'dan kazanıp ve şuan başlayan 250 kişiyi geçti rakamları takip ettiğimizde
fakat istanbul'da durum nedir, eğitim süreç hakkında bilgi paylaşana rastlamadım henüz arkadaşlar biraz daha paylaşımcı olmamız gerektiğini düşünüyorum. -
Arkadaslar egitimi yeni baslayacak olanların egitimlerinin ertelendigi bunuda egitim sirasinda hocanın söyledigı dguyların egitimlerinin başlayacagı gibi hatta misafirhaneyi arayan guy arkadaslara dguylar gelecek diye yer verilmedigi gibi söylentiler var bilgisi olan va mı acaba