GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
-
@m-ali34 biz yine beklemedeyiz
-
@ati88
Sizde istanbul için mi bekliyorsunuz?
Bu hafta da çağırmadılar oysa ki ilk hafta teslim etmiştim 20 haziranda evrakları -
@m-ali34 aynen ayın 20sine bende teslim ettim, hayırlısı olsun bakalım
-
Arkadaşlar benim ilametgah Ankara Ankara yı yazmıştım fakat ilamethahımı Ekim’de Anlara ya aldırmıştım öncesinde Bursa ydı acaba güvenlik soruşturmam Bursa ya da gitmiş midir ki bu kadar uzadı kurumu 3 kere aradım 3 ünde de güvenlik soruşturmanız geldi dendi ama eşim de guy olduğu için sistemden görebiliyor ismim yok sistemde
-
Merhaba arkadaşlar; Uygulama Denetim Müdürlüğüne atanan veya bu birim hakkında bilgi sahibi olan arkadaşımız var mı aramızda, varsa bu hususta deneyimlerini ve bilgilerini paylaşırsa memnun olurum.Teşekkürler şimdiden.
-
arkadaşlar merhaba eğtim süreci hakkında tecrübeli arkadaşlar bilgi verebilir mi misafirhane yemek ücreti,sonrasında yapılan sınav,ortam vs. gibi
-
@serpilyayin güvenlik soruşturmanız bitti mi?
-
Arkadaşlar güvenlik soruşturmanız bitti mi?
-
Ya da çevrenizde bildiğiniz devam eden soruşturma var mı?
-
Ankara devam ediyor
-
Ankarayı kazananlar merkezde misiniz yoksa Beypazarı ayaş Elmadağ gibi ilçelerde mi
-
@bsbsbs hayir daha bitmedi
-
Arkadaslar ankara için eğitim basladı bu hafta gelmeyen daha 22 kişi var 78 kişi eğitimi suan avdb de alıyoruz 70 kişi oecd de suana kadar kimse vergi dairelerine dagıtılmadı 25 ekimde eğitim bitecek sonra belirlenecek yerler soruşturması bitmeyen merak eden arkadaslar illaki vardır durum bu sekilde ankara için.
-
@serpilyayin evraklarını ne zaman bermiştin? Benim de ikamet Aydın daha bitmedi :((
-
@bsbsbs 17 haziranda vermistim 16 temmuzda eve polis geldi 2 eylulde aydin emniyetine gittim sorusturma devam ediyo dediler
-
@serpilyayin baya da erken vermişsin aslında neden bu kadar uzuyor ya
-
@bsbsbs bilmiyorum
-
@Pugxy Hocam Ankara yedekler hakkında bilgin var mı ? Eğitime yedekten katılanlar yada herhangi bi duyum ?
-
@ilanmılano 7. Yedeğe kadar çağrıldığını biliyorum hocam ancak cagirilan yedeklerin hepsi gelip eğitime başladı mı onu bilmiyorum .
-
@schon Teşekkürler hocam