GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
-
Merhaba hocalarım, benim evrak teslimim 1 temmuzda bitiyor. Askerlik tecil tarihim ise 30 haziran 2019. Herhangi başka bir işlem yapmam gerekir mi ?
-
@kaimoğlan bulundunuz yerde alabiliyorsunuz hocam
-
Arkadaşlar merhaba, teslim edeceğimiz evraklara ilişkin sorularımla ilgili bilgisi olanların yardımını rica ediyorum.
1)Terhis Belgesi: Askerliğimi 4 sene önce yaptım. O zaman verilen ( dört senelik) belgeyi mi teslim etmeliyim yoksa şubeye gidip güncel bir terhis belgesi mi almalıyım?
2)Adli Sicil Kaydı: İkamet ettiğim ilçede Adliye yok. Bana en yakın adliyeden bu belgeyi edinmem sorun olur mu?
Herkese çok teşekkür ederim.
-
@ius adli sicil belgesi için benim teslim edeceğim vdb e devlet çıktısı kabul edilir yazmış yanına not düşmüş isterseniz arayıp sorun vergi dairesini e devlet çıktısı bazı vergi daireleri kabul ediyor haberiniz olsun
-
@jan-vesely Hocam İstanbul vdb "Cumhuriyet Savcılığından alınan belgenin aslı" demiş. Dediğiniz gibi pazartesi günü ben vdb'nı arayıp öğreneyim. Yardımınız için teşekkür ederim
-
arkadaşlar merhaba benimde size 2 sorum olacak
- mal bildirim formu elle mi doldurulacak
- arkadaşlar 3 kardeşim var 3.sü için ayrı bir a4 kağıdına adını soyadını ve tc sini elle yazsam olur mu?
acil cevap verirseniz sevinirim arkadaşlar Şimdiden teşekkürler.
-
Bir de sorduğumuz sorulara cevap alabilsek çok güzel bir forum
-
@a-lewis mal bildirimi formu elle yazılacak, kardeslerini yazacağın kağıdı da o kağıda yazmalısın bilgisayardan ayrı bir satır ekle ayrica evrak teslim ederken o kağıtta eksikler veya yanlıslar çıkıyo ondan flaşına yükle kuruma evrak teslimine gidince yanlışın çıkarsa hemen flaştan düzeltirsin
-
KAMU GÖREVLİLERİ ETİK SÖZLEŞMESİ
Unvanı :
Sicil No :
Buralara ne yazıcaz -
@shanks ünvana gelir uzman yard yaz sicil boş kalacak
-
@köyün-ağası Teşekkürler
-
@köyün-ağası Bu arada bu belgeyi de bilgisayardan doldurabilirmiyiz?
-
@silence çok tesekkur ederim sağolun
-
@shanks kamu gorevlileri etik sozlesmesi derken mal bildirim beyannamesi kisminda gorevi yazan yeri mi kastediyorsunuz ?
-
@shanks hocam gvs dışındaki herşeyi elle doldurttular bize
-
@nonbisinidem Hadi ya benim yazı çirkin kardeşime yazdırırım artık Sağ ol.
-
@a-lewis Yok çıkartıklarımın arasında hipokrat yemini gibi bir yemin var.
-
@shanks Hocam sizin hangi il acaba benim Samsun ama etik sözleşmesini istenen evraklar içinde göremedim.
-
-
İndirdiğiniz formları ne ile açıyorsunuz?Ben bir iki program buldum ama atama başvuru formundaki kutucukları fena dağıtıyor.