GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
-
@beveridge-eğrisi evet oluyormus
-
@davetsiz geçici mezuniyet belgesi noter onaylı mi olacak yoksa dekan onayı yeterli mi
-
Arkadaslar benim 13 sene önce açılan çocuk ağır ceza mahkemesinde dava dosyam halen açık görülüyor. Gerekçeli karar yazildi deniliyor e devlette. Bu problem olur mu?Gvs 18 yaşaltı etkilemiyor deniyor ama size de danışmak istedim.
-
@davetsiz ekleme yapayim; askerlik belgesi e devletten kabul ediliyormuş
-
Arkadaşlar bedelli askerlik için askerlik beyan belgesinde tecilli olarak mı yazmak gerekir acaba?
-
@davetsiz Askerlik önemli benim için baya bir uzağa gitmem lazım e devlet olmazsa :S
-
@bydaler Çok iyi baya bir masraf ve zaman kaybından kurtuldum
-
@shanks posta yoluyla kabul edilmiyormu ?
-
Dguy ve avukatlarinda evrak bildirim tarihi yayınlanmış
-
ANKARA YAYINLANMIŞ ARKADAŞLAR
-
çok özür diliyorum avukatlarınmış
-
Atanmış arkadaşlarım bu aksam GUY icin etkinlik var bizler sizler zamanında destek verdik sizlerde desteklerinizi esirgemeyin
-
@mrnobody Edilmiyor muş sordum baya edilmiyor dedi herkes.
-
Güvenlik soruşturmasi formunda askerlik durumunda başlama tarihi terhis tarihi birligin adı ve yeri gibi bölümler var ama bedelli yapanlar nasıl dolduracak evrakta sadece bedelli muafiyeti ve muahiyet tarihi var
-
arkadaşlar gvs de üvey kardeş bilgilerini yazıyoruz mu e devletteki nufüs kayıt örneğinde onların bilgileri yazmıyor da ..
-
arkadaşlar yönetmelıge uygun kılık kıyafetlı foto dıyor ya gömlek kravat yeterli mi yoksa ceket felan da gerekıyo mu
-
Lise diploması sadece hazırlık okuyanlar içindi dimi?
-
@mugiwara takım elbisenle çektir kardeşim
-
Bende mal falan yok ki.Borç da sadece kyk
-
Arkadaşlar İstanbul VDB ne zaman evrakları isteyecek? Bir bilgisi olan var mı?