GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
-
@teklif-eğrisi Kayseri başladı.
-
@depopersoneli Peki evrak teslim süresi ne kadar arkadaşlar bilen var mı
-
@venüsmer posta yoluyla tebliğden itibaren 15 günmüş. Zaten illerin kendi sitelerinde yayınlanacak. Beni adresi teğit içi aradılar.
-
@depopersoneli hadı gözün aydın
-
@teklif-eğrisi inşallah devamı gelir arkadaşım. Hayırlı uğurlu olsun.hepimiz için
-
@paretowilfredo hocam 2013 yılına ait bir paylaşıma göre guy için şu evraklar isteniyormuş. eğer doğruysa tebligat gelmeden şu listeyi halledeyim diyorum.
1 nüfus cüzdanı örneği (aslı kurumca görülecek fotokopiler kurumca onaylanacak)
2 ek-1 ikamet belirtir form
3 diploma mezuniyet belgesi aslı yada kurumca onaylı örneği
4 adli sicil arşiv kaydına ilişkin savcılıktan alınan belgenin aslı
5 erkek adaylar askerlik durum belgesi aslı
6 ek-2 atama başvuru formu
7 ek-3 mal bildirimi
8 4 adet fotoğraf (kılık kıyafet yönetmeliğine uygun)
9 ek-4 güvenlik soruşturması formu (2 adet)(bilgisayarda doldurun)
10 tabip raporu (kurul raporu şart değil aile hekimide olurmuş)(görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı yoktur ibaresi bulunmalıymış )
11 ek-5 tanıtım formu
12 kpss sonuç gösteren int çıktısı
13 halen bir kamu kurumunda 657 sayılı kanuna tabi olarak çalışıyorsanız hizmet belgesi
-
@depopersoneli sizin adresinizde bi değişiklik mi oldu acaba ondan aramış olabilirler
-
@depopersoneli o zaman sadece siteden yayınlanmayacak mı evrak bildirimi için tebligat mı gidecek herkese?
-
@burc6 siteden yayınlanacak. Sadece kişisel olarak adres teğiti için arandım. Ve sürecin başladığını öğrendim. Aynı il de bulunanlar kendi vergi dairesinden tebliği alabilir. Kısacası bu akşam ya da yarın sitelerde yayınlamalar olur.
-
@depopersoneli sağolun hocam
-
Askerlik için e-devlet kabul edilir mi acaba
-
kayseri vergi dairesine ait ilanda istenilenler.
1- Nüfus Cüzdanı fotokopisi (3 adet)
2- Öğrenim durumuna ait belge (lisans diploması)
3- Son 3 ay içerisinde, Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Çalışan Personelin Kılık Kıyafetine Daire Yönetmeliğin hükümlerine uygun çekilmiş vesikalık fotoğraf (6 adet)
4- Erkek adaylar için askerlik ile ilişiğinin olmadığına dair belge (Belge için tıklayınız.)
5- Cumhuriyet Savcılığından alınan Adli Sicil Kaydı belgesi
6- Güvenlik Soruşturması Formu (Eksiksiz ve hatasız doldurularak getirilecektir. Form için tıklayınız.) (2 Adet)
7- Mal Bildirim Beyannamesi
Adli sicil kaydı için e-devletten alacağımız çıktı geçerli değil mi? Eski usul adliyeye gidip çıkarttıracak mıyız?
-
@cnkn ben de merak ettim e-devletten alacağımız sicil kaydına ait çıktı geçerli mi acaba?
-
Ne zamana kadar teslim edilmesi gerektiği yazmıyor ama
-
Gvs formu istiyor en son soruşturmalar tamamlandı deniyordu ?
-
@burc6 15gün içindeymiş hocam
Aydın da arandı bugün arkadaşlar
-
Lisans diploması demiş mezuniyet belgesi kabul edilmiyor mu
-
Lisans diplomasının noter onaylı örneği yeterli mi yoksa direkt diplomayımı teslim edicez ?
-
@nonbisinidem telefonda belirtiyorlar dimi hocam o zaman süreyi
-
@burc6 evet hocam