GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
-
Vergi dairesinde site kısıtlaması var mı?Varsa ne kadar fazla bilen var mı?
-
@tükendikagrubu 2003 girişli 2010 mezunuyum kardeşim
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
@kaldorhicks Hayırlı bayramlar dostum. Zannetmiyorum uzayacağını. Soruşturmaların tamamlandığını düşünüyorum, ne kadar süre içerisinde evrak istemi yapılır bu biraz önceliklere bağlı ama dediğim gibi çok uzamaz sanırım.
Soruşturma tamamlanma düşüncesi tahminin mi kardeşim? Yoksa bir duyumun var mı?
Eğer böyle bir şey olmuşsa işe başlamamız temmuz un ilk 2 haftası içinde olabilir. -
@davetsiz Soruşturmanın daha evvel başladığını işittiğimden biteceğini düşünüyorum dosgum. En azından bitmediyse bile çok kalmamıştır sanırım.
-
@paretowilfredo hocam o zaman iş başı için temmuz diyebilirmiyiz ağustosa kalır mı ?
-
@tükendikagrubu 2013 mezunuyum. Yeni atandım ben de. Sürecin uzun olması, bir ilan beklerken tekrar kpss gelmesi. Sonra tekrar kurum sınavı, sonra tekrar kpss derken bir bakmissin 5 6 yıl geçivermis....
-
@kaldorhicks Bu konuda ancak tahmin yurutebiliriz dostum. Kurum ne sekilde hareket eder bilmek zor. Her mudurluk kendi durumuna gore hareket edecektir.
-
Arkadaşlar benim tecilim bitti. Büyük ihtimal agustosta bakaya dusecem. Evraklar içinde askerlikle ilişik olmadıgıma dair beyan formu istiyorlar. Bu konuda ne yapmam lazım? Fikir verirseniz sevinirim. Tesekkurler.
-
@san-antonio Hocam en sağlıklı bilgiyi kurum verir. Kurumu aramanızı tavsiye ederim
-
Kurumlar artık soruşturma işini mülakat listesini açıklamadan tamamlıyorlar diye biliyorum, yakın bir arkadaşım üst kurullardan birinin mülakatını kazandı ona doğrudan demişler soruşturmalarınız tamamlandı diye, ama pareto üstad daha doğrusunu biliyordur bu konuda @paretowilfredo .
-
@nopainnogain merhaba hocam. Askerlik şubesine gittim. Bakaya kalmışsin dediler. Herhangi bir ilisik formu alamiyorum. Gerekli evraklar içinde gotürmem lazım. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor? Atamam yapılmaya bilir mi? Stres yaptim.
-
Arkadaşlar yedekler evrak teslimi yapıyor mu bilgisi olan var mı?
-
@san-antonio hocam tam bilmemekle birlikte aile hekimi yada yoklama muayenesinde 1 sevk dönemi daha tecil edilebiliyormuş yüne de bir bilgi al istersen.
-
@kaldorhicks temmuzun 2. Haftası başlamalar olur
-
Bu hafta gerekli evraklar istenir mi gibi arayıp soran oldu mu hiç ?
-
Evrakların yayınlandığı bir il var mı acaba?
-
Arkadaslar güvenlik soruşturması yapıldı mi yoksa onu da beklemek gerekiyor
-
Bu hafta içi ilgili evrakları isteyebilirler . Yarın bazı daireler istemeye başlaya bilir
-
@gari̇p-i̇nsan şimdi başladı. Hayırlı uğurlu oldun arkadaşlar. Vergi dairesinden arayıp tebliğ için adres tepiy ettiler. İnşallah sıkıntısız iş sahibi oluruz. Tekraren söylüyorum. Şimdi başladılar haberiniz olsun.
-
@depopersoneli hangi il başkan?