GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
-
@bohr Evet ankara
-
peki çok teşekkürler ankarada ilk yedeğim=) bir kişi bile yeterli o yüzden soruyorum
-
Guy da yolluk veriliyor mu bilgisi olan var mı ??
-
@bayan-iktisatçı Vermiyorlar bazı yerlerde servis var o kadar.
-
Sabrın sonu gönül rahatlığıymış Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin bayramınız mübarek olsun mutlu bayramlar arkadaşlar
-
Ramazan bide bayram girdi diye mi bu kadar uzun sürdü yoksa normali böyle mi. Valla kaçırdım kaçıracam diye ödüm kopuyo
-
@paretowilfredo Hocam merhaba hayırlı bayramlar öncelikle Bayramdan sonra evrak istenimine yavaş yavaş başlanır değil mi ? Bide hocam bir şey sormak istiyorum öncesinde bir güvenlik soruşturması yapıldı değil mi İl göçteki gibi bir durum olabilir mi yoksa muhakkak yapılır mı
-
@alen, içinde söyledi: GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
Ramazan bide bayram girdi diye mi bu kadar uzun sürdü yoksa normali böyle mi. Valla kaçırdım kaçıracam diye ödüm kopuyo
Süreç normal. Bayramdan dolayı en fazla 1 hafta uzayacaktır.
-
kesinleşen listeler bugün başkanlıklara gönderildi mi acaba bilgisi olan var mı?
-
@kaldorhicks Hayırlı bayramlar dostum. Zannetmiyorum uzayacağını. Soruşturmaların tamamlandığını düşünüyorum, ne kadar süre içerisinde evrak istemi yapılır bu biraz önceliklere bağlı ama dediğim gibi çok uzamaz sanırım.
-
@istatistikçik bugün resmi tatil değil mi çalışma olur mu ki
-
@köyün-ağası vergi daireleri açık bugün belki açıklanır
-
@badboysimsek Pazartesi gib i ararız gönderdiniz mi diye
-
Buradan takip edeceğiz değil mi ?
-
Ağustostan önce başlanmaz dimi? Bide evrakları teslim ederken falan başka işte çalışıyo olmamız sorun olur mu, hemen işten çıkmayı düşünmüyorum da.
-
Arkadaslar hayırlı olsun öncelikle. Aranızda 2012,2013 mezunu olanlar var mı? Benım gıbı surece gec baslamıs olanlar vardır belki
-
@tükendikagrubu 2010 olur mu?
-
@sikandalkarizma olur hocam tabıkı.:)) bize umut olursunuz. Hayırlı olsun. Ben biraz bu konuyu takıyordum kafaya. Yas haddınde degılım ama yıne de takılıyordum bu erken mezun olma mevzusuna..
-
@sikandalkarizma 2014 mezunuyum 2017 puanıyla atandım
-
@köyün-ağası idari izinlilerdi dün dostum çalışanlar vardı