GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
-
Ankara Guy Gözümüz aydın. Evrak bildirimi yayınlandı
-
Ankara'nın son evrak teslimi 5 temmuzmus . Ortalama ise başlamak ne kadar sürer acaba
-
Arkadaslar lise diploması istiyor mu yani 3+1filan yaziyo anlamadim o kismi
-
@bohr hazirlik okuyanlar 1 kademe aliyormus. O yuzden isteniyor. Siz yedekteydiniz diye hatirliyorum. Cagrildiniz mi hocam ?
-
@bohr eğer lisede hazırlık okuduysanız onu gösteren bi diplomadan bahsediyor. Okumadıysanız ilgilendiren bişey değil. Bunu İstemesinin sebebi de lisede hazırlık okuyanlar meslekte 1 derece önden başlıyor.
-
GVS formunun doldurulmuş halinin örneği elinde olan var mı? Puntolar büyük, kutucuklar taşıyor, düzenlenemiyor.
-
Evrak teslimi ile ilgili gönderilecek tebligat geldiğinde evde kimse yoksa posta kutusuna mı koyarlar geri mi götürürler acaba ?
-
@umutsuzkullanici çağırılma olmadı daha ama ilk yedeğim evrakları şimdiden ayarlayım diye düşündüm
-
@oolimpi17 hocam bahsettiğiniz bu tebligat evrakları teslim ettikten sonra mı bize gönderilecek?
-
@merve06 evrak tesliminden sonra değil hemen göndereceklermiş beni de aradılar bunun için. Evrak teslimiyle alakalı olduğunu söylediler tam bilmiyorum içeriğini
-
İstanbul Guy da istediği evrakları hayırlı olsun..
-
Edirne vergi daireside istedi evrakları hayırlı olsun
-
Arkadaşlar adli sicil kaydını herhangi bir ildeki cumhuriyet savcılığindan alabilir miyiz yoksa ikametgahın olduğu yerden almak zorunda mıyız?
-
@şampiyon teşekkürler. En gec ne zaman verilmesi gerek ve elden mi verecez bilginiz var mı?
-
Her il telefonla arayacak mı ya da tebligat yollayacak mı acaba?
-
@burc6 bunu ben de merak ediyorum. Ankarayı kazandım ama henüz aranmadım. Acaba ilden ile mi farklılık gösteriyor.
-
@merve06 galiba ile göre değişiklik gösteriyor hocam kesin arayacaklar diye beklememek lazım galiba
-
@burc6 bencede herkesi aramazlar beni gelip elden alabilir misiniz tebligatı diye aradılar
-
@oolimpi17 aynı şehirde mi ikamet ediyosunuz hocam atandığınız ille
-
@burc6 evet hocam