GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
-
Güvenlik soruşturması formunu büyük harflerle doldursak bi sıkıntı olur mu sizce?
-
@oolimpi17 Büyük harfle doldurulmayacak mı zaten?
-
Ben bugün Ankara için evraklarımı teslim ettim arkadaşlar. Bi sıkıntı da olmadı gvs yi adresi küçük harflerle doldurdum diğer isim soyismi kısımları büyük harfle yazdım sorun olmadı
-
@elinor-ostrom emin olamadım
-
Aileye ait adres ve irtibat bilgilerini o küçük kutuya nasıl sığdırdınız gvs de dışa taşırıyorum
-
@jan-vesely hocam imleç kutucuğun içindeyken alt+enter ile alt satıra geçmeyi deneyin
-
@nonbisinidem teşekkür ederim hocam oldu çok şükür
-
Kolay gelsin arkadaşlar, İstanbul dışı ikamet edenler GVS de adrese şuan ki adresimizi mi yazıcaz yoksa istanbul içi adres mi yazıcaz
-
@vplus şu an polisler geldiğinde sizi nerde bulabilecekse orayı yazın hocam
-
@nonbisinidem teşekkürler cevabınız için
-
Arkadaşlar halen bir özel kurumda çalışıyorsak çalışma tarihine yazmalıyız? halen yazsak oluyor mu? çıkış tarihi belli olmadığı için
-
@elinor-ostrom büyük harf şart değil gereken yerleri büyük yazın yeterli,ben öyle teslim ettim
-
atama başvuru formunu elle mi dolduruyoruz yoksa bilgisayar ortamında mı ?
-
@shanks evet arkadaşlar bi yardımcı olsanız neyle açtınız?
-
@birgarip İstanbul için tamamı büyük harflerle olacak yazıyor o yüzden dedim
-
- GVS formu ve mal bildirimi beyanı bende excelde açıldı. Askerlik beyanı ise word. Mal bildiriminde kutucuklar taşabilir oradaki kutucuklardan 1-2 tanesini eksilterek bu sorunu çözdüm.(Önlü arkalı tek sayfa halinde istenmişti.) Gvs yi ise bilgisayarda doldurup 2 adet çıktısını almanız gerekiyor.
- Benim tecil 9 haziranda bitmişti. Sevk tarihim 30 eylül askerlik beyanında 30 eylül yazdım orada görevli öyle dedi. Yanına da şubeden aldığım belgeyi koydum.
- Atama başvuru formu, etik sözleşmesi vb. benim kurumum istemedi. Şimdi baktım excelde kutucuk şeklindeymiş. O kutucuklar hep sıkıntı çıkarıyor. Oradan düzenlemeniz gerekiyor. Yapamazsanız internet cafede vs. anlayan birine düzenlettirin.
- Belge teslim süresi adresinize tebligat yapıldıktan sonra 15 gün. Ben bugün belgeleri teslim ettim ve tebligatımı elden aldım. Gvs ler ayrı ayrı gönderilirse belgelerini önce teslim edenler işe erken başlayabilir dedi görevli. Toplu olursa mesela askerde olanlar vs. varmış onlara tebligat yapılacak sonra 15 günlük süre başlayacak uzun sürebilir dedi. İnşallah ilki gibi olur çok uzamaz.
-
@alen formları ms office ile açabilirsin. Yüklü bilgisayarın yoksa olan bir bilgisayarda çalış. Ya da açık kaynaklı ücretsiz office dosyalarını açan uygulamalar var openoffice vardı galiba
-
Arkadaşlar merhaba, bilgisi olandan yardım rica ediyorum.
- Mal Bildirimi: Adıma ait hiç birşey yok. Bu formda sadece imza mı atacağım? Ya da her bölüme "yok" mu yazacağım?
2)En Son Çalıştığı Yer: Bu başlıktaki " En Son Çalıştığı İşyeri ÜNVANI Adresi" Bu unvan benim ünvanım mı? Ben bunu işyerinin adı olarak algıladım ve kendi ünvanımı yazmadım.
Bilgilendirmeniz üzere değişiklikleri yapıp yarın evraklarımı teslim edeceğim.Çok teşekkür ederim
-
@ius bize mal bildirimi formundaki olmayan bölümlere sol attan sağ üste çapraz şekilde bir çizik attırdılar
Gvs formundaki işyeri ünvanına işyeri adını yazacaksınız doğrudur
-
@nonbisinidem Hocam yardımınız için çok teşekkür ederim. Yani "muhasebeci" , "satış temsilcisi" vb bir şey yazılmıyor?