GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
-
Atama başvuru formu çıkarmadığım için bilmiyorum. Sadece gvs açıkça pcde doldurulacak yazıyordu benim ilanımda kalanları da elle doldurdum. Öyle ek bir bilgi yazmıyorsa elle doldurabilirsiniz.
Çalışacağım daire yaşadığım ilde olduğundan tanıdığım kişiler var. Hem de belge teslimine gittiğimde baya bi kişiyle tanıştım yarım günümü dairede geçirdim diyebilirim. Şunu diyebilirim ki her müdür/müdür yardımcısı elemana ihtiyacı olduğunu işleri yetiştiremediğini söyledi. En çok sorulan soru ne zaman başlıyorsunuz ve kalıcı mısın gidici mi oldu ayrıca orada net bi iş tanımınız olmayacak size buraya geç diyecekler geçeceksiniz bunu yap diyecekler yapacaksınız dediler. Kısaca başlarda iş yükümüz yoğun olacak. Ama insanlar güler yüzlüydü ve yardımcı oldular.
-
15 bin e kadar olan kyk borçlarını yazmaya gerek yok diye biliyorum ben de
-
@shanks hazırlık okumadı isen getirmene gerek yok dostum
-
@sikandalkarizma gvs si biteni çağıracaklar en azından bana öyle dediler
-
@kkader evrak teslimi sırasında sordum en son da belli olacak dediler ya ikamet ettiğin yerde ki vergi dairesi olur ya da aksaraya merkeze gelirsiniz dediler
-
Arkadaşlar kyk borçunun toplamı nerden bakıyoruz taksitleri gözüküyor ama toplamını bulamadım.
-
@oolimpi17 Teşekkürler
-
@kuşçubaşıeşref İyi o zaman teşekkürler.
-
Arkadaşlar mal bildiriminde “Para ve menkul değerin niteliği “ birde “Cinsine” ne yazıyoruz bilen varmı
-
@iktisatçı-0
İnternet vergi dairesi hizmetleri>>>TC kimlikle yapılan işlemler >>harç ödeme ve sorgulama >>>veraset ve harç vergi dairesi>>türü kyk borcuBorcun tamamını ve gecikme zammı toplamını görebilirsiniz.
-
Arkadaşlar İstanbul VDB Atama Başvuru Formunu evrak teslimi sırasında yerinde doldurtuyor. Kimlik kartlarını yenileyenler yanlarında eski nüfus cüzdanlarını da bulundursunlar. Çünkü "cilt no, aile sıra no vb" bilgilere ihtiyaç duyacaklar. Herkese hayırlı olsun.
-
@ius bende yeni kimlik vardı eskisş yoktu. O yerleri boş bıraktım olmadığı için herhangibi bir sıkıntı olmadı
-
@badboysimsek hocam ben de yanımda eski nüfus cüzdanım olduğu için bilgileri başkanlıkta doldurdum. Açıkçası yazılmaması durumunda sorun olup olmayacağını bilmiyordum. Her ihtimale istinaden buradan yazayım dedim. Siz bir problem yaşamadıysanız o zaman doldurulması zorunlu olmayan bilgiler sanırım.
-
@yiyinciksin teşekkür ederim.
-
Güvenlik sorusturma formunda velisinin yazan yerde (Ask. Öğ. için ) bu kısaltmayı anlayamadım bilen var mı
-
mal bildirimi formunda Kurum kısmına = ABC Vergi Dairesi Başkanlığı / Ünvan kısmına da = Gelir Uzman Yardımcısı yazacağız değil mi?
Bir de SGK Gss borcumu da yazdım sorun olur mu? -
İstanbul vergi dairesi sitesindeki mal bildirimi formu 4 bölümden oluşuyor diğer bölümler gözükmüyor
-
@cnkn, içinde söyledi: GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
mal bildirimi formunda Kurum kısmına = ABC Vergi Dairesi Başkanlığı / Ünvan kısmına da = Gelir Uzman Yardımcısı yazacağız değil mi?
Bir de SGK Gss borcumu da yazdım sorun olur mu?Sadece KYK borçları yazılıyor diye biliyorum hocam
-
@şampiyon teşekkür ederim .
-
Atama talep formunu bulamadım Ankara için listede yer almıyor .Evrak teslimi sırasında orada mı dolduruluyor yoksa biz mi götüreceğiz aydınlatırsanız çok sevineceğim