GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
-
@guys sadece.sinav başvurusu yaparken işaretledik onları, belge teslim ederken hatırlamıyorum öyle bir sey
-
@hahahah3406 İstanbul mu?
-
@diagne evet
-
@bydaler ben İstanbul için teslim ettim orda doldurmam gereken belgeler de vardı böyle bişey
-
@cnkn hocam ordan alıyosunuz kağıdı sıra yoktu gittimde 5 dk sürdü
-
@gazi123 "Cumhuriyet Savcılığından alınan" diye belirtmişler.
-
liseyi 4 yil okuyanlar otomatikmen 1yil hazirlik mi okumus oluyor. Yani bunun icin liseden belge almaya gerek var mi
-
@duvager belge teslimini bende yaptım lise diplomasını sormuyorlar bile. 4 yıl bende lise okudum hiç diploma falan götürmedim
-
@cnkn öyle bı ibare Göremedim ama e devlet üzerinden de alınıyor adlı sicil kaydi. O kabul edilir mi acaba
-
@köyün-ağası cok sagolun
-
Işe başlama tarihi konusunda bilgi sahibi olan var mı
-
@guys valla hocam.bizde yoktu , hakkimiz da hayirlisi
-
@gazi123 bu ibareyi kaldırdılar önce vardı. Daha sonra e devlet ten kabul edileceğini söyleyip ibareyi düzelttiler
-
Benimde iki sorum olacak. Üniversite giriş tarihini bulamıyorum yıl olarak yazsak yeterlimi. birde askerlik kısmına ne yazacağız bedelli olarak yapacam kasımda. Tecilli bedelli yazıp geçeyimmi?
-
@mrnobody osym ais den eğitim bilgileri ne tikladiginizdà üniversite giriş bilgisine ulaşabilirsiniz
-
Bizde ozellikle belirtmislerdi 4yil lise okuyan diploma getirsin diye. İlden ile farklilkk gosteriyor arkadaslar. İstenilenler kismini dikkatli okuyun eger yazmiyorsa goturmenize gerek yok.
-
Öncelikle Herkes için hayırlı olsun. Allah utandırmasın. Maliyecilik zordur rabbim tevdi edilen görevleri hakkıyla helaliyle yerine getirmeyi hepinize nasip etsin. Gaziantep vdb de çalışıyorum. Aranızdan malatyayı kazanıp ta önümüzdeki becayiş de Gaziantebe gelmek isteyen varsa benimle iletişime geçebilir.
-
@taylor çok teşekkür ederim.
-
@mrnobody teşekkür ederim
-
arkadaşlar bir şey sormak istiyorum çoğumuz evrak teslimini yaptık galiba bundan sonra emniyete gidip soruşturma süreci hakkında bilgi alabiliriz dimi ya da gitmeye gerek var mı ne kadar sürer bu durum?