GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
-
@kaldorhicks hocam emniyet den size kaydadeğer bilgi vermezler. Bence hiç uğraşmayın. Sabredin inşallah en az 20 en fazla 30 gün içinde işbaşı yapacağız normal şartlarda.
Inşallah temmuz zammını bahane edip bizi kurban bayramı ertesine sarkıtmazlar -
@davetsiz geçen yıl 2-3 ay sürdü demişler bizde o kadar sürmez mi hocam
-
@kaldorhicks bize kurumda herkes emniyeti arayıp sorun dedi. Sık sık kontrol yapın, sorusturma kağıdi dolapta kalmıs birinin. 5 ay sonra başlamış. Hepsi özellikle uyardılar bizi. Bundan sonra emniyete bağlı her şey diye. Nerden nasıl sorulur bilmiyroum ben de ama.
-
@burc6 2 hafta sonra da olabilir. 2 ay sonra da dediler bize de. 2 3 aya kadar sürüyormus
-
@birgaripiibflii çok uzun sürmez umarım hocam bir de il emniyete mi ilçe emniyete mi sormamız lazım
-
@davetsiz inşallah hocam o gün gelsin artık hayırlısıyla, çok bekledik
-
@birgaripiibflii bize de o şekilde dediler hocam bekleyelim bakalım gelecektir o gün
-
Arayıp sorun hatta emniyete gidin daha erken başlarsınız.
-
Ben az önce emniyeti aradim biz bilgi veremeyiz kurumunuzu arayın dediler .
-
Arkadaslar mal bildirimi formu bilgisayar ortaminda mi doldurulacak .bir de hic bir malvarligim yok bos mu birakacagim gerekli yerleri
-
@duvager elle doldurulacak boş bırakacaksın bişey yoksa
-
Mülakatların açıklanması hususunda sosyal medyadan size hep destek verdik sanırım sıra sizde maglum iibf nin iibf den başka dostu yok
DUYURU BU AKŞAM 19:30 'DA "#AlbayraktanİİBFyeKadroTalebi" tagi ile kendi çabamızla sponsorsuz twitterda olacağız. Dün ki güzel mücadelenin ardından bu gün 1. sırada olmak için duyuralım lütfen!!
-
@duvager ben bilgisayardan doldurdum kabul ettiler, sorun olmadı
-
@oolimpi17 Teşekkür ederim
-
@musgraveyen, içinde söyledi: GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
Ben az önce emniyeti aradim biz bilgi veremeyiz kurumunuzu arayın dediler .
Işte tam olarak bunu kast etmiştim
-
@burc6, içinde söyledi: GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
@davetsiz geçen yıl 2-3 ay sürdü demişler bizde o kadar sürmez mi hocam
Hocam geçen yıl hangi ili kast ettiğimize göre değişiyor sanırım. Ben de geçen yıldan örnek alarak yazdım. Geçen yıl 25 kişi alım yapan bir ildeki arkadaşım evrak tesliminden tam 25 gün sonra işbaşı yaptı..
-
Arkadaslar guvenlik sorusturmasini flas diskte istiyolar. Ben nasil imza aticam bu sekilde nasil yaptiniz siz
-
Kardeş sayısı ikiden fazla olanlar, listeye sığmayan kardeş bilgilerini aynı başlıklar altında aynı boyutta ve yine bilgisayar ortamında ayrı bir sayfa halinde düzenleyeceklerdir.bi de arkadaslar bu demek oluyo. Ben bi satir daha ekledim kardesimi yazdim ayri sayfaya yazmadim . bi tane daha guvenlik sorusturmasi daha hazirlayip sadece 3. Kardesimimi yazmam lazim
-
@davetsiz ben hepsi uzun sürüyor sanıyordum hocam
-
@duvager çıktısını alınca imza atacaksınız bana orda imza attırdılar hocam