GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
-
@burc6 anladim hocam suan imza atmama gerek yok yani dimi
-
@duvager ben atmadan götürdüm hocam orda bakıp imzalayın dediler. eğer atmadan götürürseniz de orda aklınızda bulunsun atmadığınız
-
@duvager kardesim o her il icin degisiyor eger istanbul icin basvuru yapiyorsan o bölmeyi kopyalayip yeni bir word sayfasina yapistir ve kardeş 1 2 yazan yeri kardes 3 yap ayri bir cikti olacak o
-
@duvager Hocam İstanbul için 2. Kardeşten sonra yeni bir excel satırı ekler gibi 3. Vd kardeşler için aynı sayfada yer açıyorsunuz. Bu durumda tüm bilgileri tek sayfaya sığdırmaya çalışın. Üstesinden gelemezseniz hiç bir sorun olmaz. Kurumda yardım ediyorlar. Yeter ki bilgileri doldurup flasha atın ve flash yanınızda olsun.
Ben iki sayfa düzenleyip gitmiştim. Sağolsunlar kurumda düzenlemeyi yaptılar.
-
İlçede ikamet edenlerin gvs si ilçe emniyet yapıyor değil mi. Bazı arkadaslar sadece il merkezinde yapılıyor diyor. Net bilgisi olan var mı
-
Arkadaslariyi aksamlar bir konu hakkinda fikrinizi ogrenmek istiyorum. Guvenlik sorusturmasi asmasindayken su an iskurdan sigortali bir ise baslarsak sorun olur mu? Malum ne zaman baslayacagimiz belli degil 1 ay 2 ay calissak sikinti cikar mı?
-
@ius cok sagolun hicam rahatladim suan
-
@paretowilfredo üstad merhaba sana danışmak istediğim bir konu var. Bu gvs’ler evraklar emniyete ulaştıktan sonra ortalama ne kadar sürer hızlandırmak için emniyete gidip kendimizin mi soruşturması gerekir bir de il merkezinde yaşayanların soruşturması il emniyet tarafından mı yapılır yoksa merkez ilçe emniyet tarafından mı? Bu gvs ile ilgili aydınlatabilirsen çok sevinirim şimdiden teşekkürler
-
@nonbisinidem Dostum bu araştirma prosedür gereği yapilmasi gereken bir araştırma. Sizin asli güvenlik soruşturmanızdan farklı bir işlem.işin nasıl yürüyeceği il ya da ilçedeki müdürlüğün yoğunluğuna göre değışebilir. Bu yoğunluğa göre ilçeye evrak gönderilebilir. Ilçe durumu hangi illerde nasıl işliyor bilmiyorum dostum. İşın takibini ilgili birimden yapabilirsiniz ama hızlandırmak kısmında yardımcı olmak ilgili amirin inisiyatifine kalmış durumdadır.
Uygulama birimden birime degişkenlik gösteriyor. Kimi yerde polis bizzat gidip çevre soruşturması yaparken kimisinde evrak üzerinden ve telefon kanalıyla da yürüyebiliyor. Bu da yine ilden ile süre farkinı etkileyebilen bir faktör.
Asli soruşturmalar evvelce yapılmasına rağmen malesef kanuni bir prosedür olarak uygulanmak ve beklenmek zorunda dostum. Çok uzun süreceğini sanmamakla beraber takibini en azından hatirlatılmasini faydali buluyorum. Kenara konulduysa yoğunluktan en azından daha çabuk yapılması sağlanabilir.
-
@paretowilfredo Bizim asli güvenlik soruşturması ne oluyor ya da ne zaman oluyor acaba?
-
@paretowilfredo Tamamını okumadan sormuşum kusura bakma
-
@paretowilfredo
Guy mülakatını geçtikten sonra atanamama gerekçelerini biliyormusunuz. Çevreniz de şu gerekçelerle atanmayanlar oldu diyebileceğiniz örnekler var mı? -
@depopersoneli Güvenlik dostum gerekçe. Çok geniş ve soyut bir kavram. Bu yönden kesin olarak şundan dolayı atama yapılmamıştır demek çok kolay değil.
-
@paretowilfredo Bilgisayarlardan hangi sitelere girmek serbest?
-
Arkadaşlar, aranızda güvenlik soruşturmasından sebep guy ataması yapılmayan var mı? Böyle bir duyumunuz.
-
@depopersoneli güvenlik soruşturmasindan geçmeme durumundan mı bahsediyorsunuz?
-
@venüsmer evet, yanlış yazmışım. Bu süreçte g soruşturmasından geçememiş arkadaşlar o duydunuz mu?
-
@depopersoneli, içinde söyledi: GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
Arkadaşlar, aranızda güvenlik soruşturmasından sebep guy ataması yapılmayan birilerini duydunuz mu?
-
@depopersoneli Söylenti seklindeydi duyduğum. Kesin bi kaynağı yok.
-
Bu saatten sonra eleme çok çok zor olur arkadaşlar.