GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
-
Diplomanın aslı veya örneği dediği fotokopisi mi oluyor fotokopisi olsa olur mu?
-
@bayan-iktisatçı Hayir siz aslını götürüyorsunuz onlar fotokopi çekip onaylatıyor.
-
@bayan-iktisatçı aslını veya onaylı örneğini götür onlar fotokopisini çekip aslını veya onaylı örneğini geri verecekler
-
-
Arkadaslar merhaba dun aksam itibariyle vakifbank uzmanlik icin aramalar basladi ve puan istanbul icin dahi 60 da kaldi aranizda arananlar uzmanlik teklifini dusunmek icin kabul mu etti yoksa red mi ? Yargilamak icin yazmiyorum sadece cok az kisi aranmis gorunuyor feragat edenlerin yerine arama olacak mi merak ediyorum
-
@esesen Hocam İstanbul için bu formu evrak teslimi sırasında yerinde doldurduk. İnternette yayınlanmadıysa Ankara için de bu şekilde olmalı
-
@ius teşekkür ederim hocam .Ankara için böyle bir belge istenmemiş orda da doldurtmadılar bugün teslim ettim.
-
Arkadaslar hepinize iyi geceler dilemekle beraber bir sorum var. Guvenlik sorusturmasinin belli bir baslama tarihi var mı? Simdi kişi evrak teslimi yaptiktan sonra mi basliyor yoksa son teslim tarihi olan 5 temmuzdan sonrami basliyor ? Ve tahmininizce ne kadar surer ? ( Birden fazla soru oldu farkindayim )
-
@a-lewis ben ankara için evraklarımı teslim ettiğimde hemen gvs formunu emniyete gönderdiklerini söylediler. Yani son günü beklemiyorlarmış. Ancak bu durum ilden ile göre fark edebilir belki ama ankara için böyle söylediler.
-
@a-lewis hocam çalışan arkadaşlar gelen evrakları bekletmediklerini gönderdiklerini hatta erken veren erken başlar gibisinden birşeyler söylediler
-
@a-lewis Hocam ben de İstanbul için evraklarını teslim edenlerin gvs'lerinin başlatıldığını kurumda duydum. Son ilan tarihi beklenmiyor. İlden ile değişebilir.
Ne kadar süreceği konusunda bir bilgim yok. -
@drottinea ben reddettim kardeşim.
-
Teslim ettik evraklarımızı sıkıntısız.
Şu imzayı atalım da tamamen bitsin bu işkence artık -
Arkadaşlar benim gvs formum excel formatında. Çıkardığımda fotoğraf kısmım küçük kalmış sorun olur mu sizce büyütemiyorum o kısmı
-
@eknmst95 yazdır bölümünde "sayfa yapısı" diye bi seçenek olmalı. Oradan "sığdır" seçeneğini seçip yazdırınca biraz büyüyor.
-
Benim de altta onaylayan imza kısmına yer kalmıyo adresleri yazıp kutucuklar büyüdüğü için
-
Belgeleri teslim eden arkadaşlar birşey soracağım, PowerPoint Excel gibi uygulamaları ne kadar bildiğimizi işaretledik çok iyi bilip bilmememizin bi etkisi olur mu verileceğimiz servise yada yapacağımız işe
-
Ankaradaki arkadaşlar, adliyeden "adli sicil kaydını" almanız ne kadar sürdü? yanınızda dilekçe götürdünüz mü?
-
@cnkn adliyeden mi almak gerekiyor hocam e devlet üzerinden alınmıyor mu
-
Arkadaşlar feragat etmek istiyorum. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor? Yedek arkadaşları hemen çağırırlar mı?