GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
-
@meteharun ben halkbanka 2017 de baslayip 2018 de birakmistim. 12 13 ay kadar calistim. Istifa dilekcemden itibaren 1 ay zorunlu calisma sürem vardi. Bu sure kideminize gore degisir. Istifa sonrasinda egitim masraflarini odemem icin tarafima yazi gonderildi. 1600 TL civariydi. 1200 TL sini kullanmadigim yillik iznimden mahsup ettiler gerisini odemistim.
-
@badboysimsek, içinde söyledi: GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
Arkadaşlar adli sicil kaydı illa savcılıktan mı gidip almamız gerekir yoksa e devlette geçerli olur mu ?
Savcılık. E devlet kabul edilmiyor.
Şu watsapp grubu muhabbeti de sıkmadı mı arkadaşlar artık. Burada konuşuyoruz her şeyi zaten. -
Bırakın şu wp yi numaranızı alıp rahatsız eden bile var. Bende wp ye üyeydim iki üç defa gizli numaradan arayıp dalga geçen. Tanışmak isteyen bile var. Çıktım rahatladım
-
Süreçle meslekle yada evrak vs gibi islerle ilgili sorusu merak ettiği bir sey olan varsa cevaplayabilirim. Kazanan arkadaslari tebrik ederim kaybeden dostlarıma da pes etmemelerini öneririm
-
Herkese merhaba kamu kurumunda memur olarak çalışıyorum. Bursa için guyu kazandım. Atama sürecim nasıl olucak. Süreci uzatır mı bu durum. Şimdiden teşekkürler.
-
@davetsiz Askerlik için kabul ediliyor mu acaba e devlet bir bilginiz var mı?
-
@carlos hocam benim bir sorum var. Benim daha öncesinde uzun bir banka tecrübem var ancak bankalar özel sandığa bağlı olduğu için sgk hizmet sürem içerisinde gözükmüyor ancak evvelden bir sgk sicilim de var bunu girmeden sgk’ya aktarmam gerekiyor sanırım bununla ilgili vergi dairesinden almam gereken bir evrak var mı yoksa direkt sgk ile mi halledeceğim?
-
@carlos hocam mesleğin çalışma ortamı gibi genel konulardan biraz bahsedebilir misiniz? Nasıl bir çevre ve çalışma ortamı bekliyor bizi.
-
@shanks, içinde söyledi: GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
@davetsiz Askerlik için kabul ediliyor mu acaba e devlet bir bilginiz var mı?
Maalesef bilgim yok. Ama bence kabul edilir.
Bir açıklansın evraklar da sonra konuşuruz. Acele etmeyelim. Belki hiç istemeyecekler. -
@davetsiz İnşallah edilir.O da doğru heyecandan aceleci davranıyoruz sanırım
-
@shanks bunlar tatlı, hoş, güzel telâşlar hocam. Sindire sindire yavaş yavaş ilerlesin hiç önemli değil
Ne çileli günlerde sabrettik, bekledik. -
Hazır guy’u kazanmışken bedelliyi de 31 bin yerine geçen sene gibi 15-20 bin yapsalardı da askerliğide aradan çıkartabilseydik
-
@davetsiz Kesinlikle
-
KAzanan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum çok yıprandık cümleten geçmiş olsun
-
Tarım Kredi Kooperatifinde çalışıyorken kazanan var mı?
-
Arkadaşlar hiç kendi vergi dairesini arayip ? Sicil kaydı belgesi ile askerlik belgesinin e devlet ten alınıp alinamayacagini soran var mi? Benim.ait oldugumvergi dairesini arayınca yetkili kişi ye bir türlü baglanamadmmben
-
Düzenlenmiştir
-
@bydaler duyuruları bekleyin dedıler
-
Arkadaslar diyarbakir whatsapp grubu var mi
-
Arkadaşlar forumda whatsapp grup linki paylaşmak yasak bu durum daha önce defalarca dile getirildi.Atama sürecine kadar forumun nimetlerinden faydalanıpta atandıktan sonra whatsapp grupları kurup oralara gitmek ve forumda bilgi paylaşımını kesmek bana göre hoş olmayan bi durum.