GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
-
Arkadaşlar tecil bitti, bu süreçte askerliği tecil ettirmeyi kurum yapıyor mu?
-
@teklif-eğrisi hocam duyurular nerden olacak ? Nasıl bir yol izleyeceğiz. Benim kafamda oturmadı. Yani şuan ne yapacağız
-
@birgarip arkadaşım amaç bilgi akışını forumdan kesmek değilki, kendi adıma konuşuyorum Muğla için başlığa da yazdım ben hariç 2 kişi bulabildim diğer sosyal mecralardan arkadaşları toplayıp grup kurduk hepi topu 20 kişiyiz birbirimizden haberdar olmak istedik.Kimse kimseyi de rahatsız etmiyor zaten numarasını vermek istemeyen olursa girmez gruba bu kadar basit.Whatsap grupları sizi niye bu kadar rahatsız ediyor anlamış değilim.
-
@zümrüdanka şuan bekleyeceğiz. kazandığın ilin vergi dairesi baskanlığı sitesinden duyuruları hergun takıp edeceksin. Buyuk ihtimal bayramdan sonra gelecek duyuru
-
-
Arkadaşlar İstanbul'u kazananlar için söylüyorum duyuruları "ivdb" anasayfası altındaki "İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığından Haberler" başlığından takip ediyoruz değil mi? yanlışlık olmasın şimdi istanbul'da ikamet ediyorum tebellüğ içinde önceki sayfalarda okuduğum kadarıyla pareto üstad kazanılan il ile aynı yerde ikamet edenler için 1 gün gibi çok kısa bir süre telafuz etmiş, yanlış yerden takip edip hak kaybı yaşamayalım
-
@istatistikçik whatsaap grubu kurulunca kimse buraya girmez düşüncesi var heralde
-
Arkadaşlar mal bildirim formu ile güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmaları formunu Herhangi bir yerden indirebiliyor müyüz yoksa, kurum kendi sitesinden mı yayınlayacak
-
@bydaler hepsini ilan ettiği zaman paylaşıyor
-
@optimumblue3 işe başladıktan sonra yapıyormus hocam benim de haziranda bitiyordu öyle dediler
-
Arkadaşlar IVDB'nı birkaç kez aradım. Asillerden ne zaman belgeleri isteyecekler diye soracaktım ama telefonumu açan olmadı.
Bu konuda bilgi edinen ya da fikri olan bana yardım edebilir mi?
Ayrıca İl göç yedekleri aramaya başladı ve beni de aradı. Evraklarımı istedi. Ben de iki arada bir derede kaldım. Bir yandan İl göçten feragat edip benden sonraki yedeklerin önünü açmak istiyorum bir yandan da Gib çok bekletir diye il göç'e gitsem mi diyorum? Gönlüm Gib'de. Ama cepte de para yok. Ne yapayım? -
@ius bayramdan sonra ısteyecekler
-
@ius Hocam takdir sizin tabi ki ama gib i kazanmissaniz salın il göçü başka arkadaş nasiplensin. Siz birkaç aya işe başlayacaksınız. Maddi durumunuzu tabi bilmiyorum ama aşırı ihtiyacınız yoksa başka bir yedek arkadaş sevinsin, sevindirsin ailesini..
-
@teklif-eğrisi Hocam bu bilgi kesin mi? Şu yüzden soruyorum; Gerçekten de İl göç'te yedeklerin önünü açmak istiyorum. Ancak bana Gib için "4-5 ay bile bekleyebilirsin" dedikleri için gözüm korktu. Bayramdan sonra isteyeceklerse sorun değil. O kadar bekledik bunu da beklerim.
-
@ius kardeşim gönlünde hangi kurum geçiyorsa onu tercih et sadece yedek bekleyen il göç değil guy da yedek bekliyor bunuda bil yani
-
@kaimoğlan Hocam haklısınız. Tam olarak sizin gibi düşünüyorum. Sadece Gib evrakları çok geç isterse beklemek istemiyorum
-
@ius belge istemeler bayramdan sonra başlayacak deniyor. İşe başlama tarihleri(geçmişe bakarak söylüyorum) 1,5 ile 3 ay civarı sürüyor. Süreyi gvsler etkiliyormuş. Bence hiç il göçe başvurup kadro yakmayın. Benim de maddi durumum iyi değil ama bir iki ay için hele böyle bi dönemde değmez. Ayrıca il göçte de belli bir işe başlama süresi var yine bekleyeceksiniz.
-
@friedmannn Hocam gönlümde Gib var ve asil listesindeyim. İl göçte yedekteyim ama benden sonraki yedekler de başlasın istiyorum. Aslında zaten gib'i bekleyeceğim. Sadece evrakları ne zaman isteyeceklerini bilen birisinden "durumumu da tam yazarak" bilgi almak için sordum
-
@ius il göç için başlarsınız muvafakat zor veriyor Guy a dava açıp geçenler var bunu hesaba alın bence. Ben de il göçten feragat ettim.
-
@ahkâm Hocam diğer mesajlarımda da belirttim ama tekrar yazayım. İl göç'e evraklarımı teslim etmeyeceğim. Sadece genel durumumu tam izah etmek ve özellikle "gib evrak teslim tarihi" hakkında bilgi almak için yazdım.