GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
-
@ius hocam ben kararınızı değiştirmek istemiyorum bana sorarsanız il göçteki yedekler guy yedeklerine göre daha avantajlı oldugunu düşünüyorum çünkü dguy ile il göçte ortak isimler olabilir ama guyda ortak isim yok diye biliyorum.
-
@elinor-ostrom Gib'i bekleyeceğim. Kimseyi mağdur etmek istemiyorum. Allah da beni mağdur etmesin.
-
Gibi aradım itiraz için resmi bir süre var o bekleniyor daha sonra değerlendirme aşmasına geçilecek ve kesin liste kazandığınız vergi dairesine gönderilecek dediler. İtiraz 7 gün değerlendirme de 5 gün galiba gib 15 güne listeleri göndeririz dediler. Bayramdan sonraki hafta evrak teslimi için duyuru yayınlarlar
-
@paretowilfredo @davetsiz hocam gib’ten yazının gelmesi ne kadar sürer bilginiz var mı acaba?
-
"İİBFye3bin GuyBinDguy"
Atanan arkadaşlardan da destek bekliyoruz
-
@ius gib de hangi il hocam ?
-
@umutsuzkullanici İstanbul hocam
-
Atanan Arkadaşlar Sizin çektiğiniz Sıkıntıları şimdi biz SGK İlanı ile çekiyoruz. Bu zamanda Gerçekten İş varsa Şükredilecek zaman. Eskiden İlanlar bol olduğu İçin meslek değiştirmeler oluyormuş Ama GİB ve SGK artık geçişleri engelliyor Arkadaşlar. Allah rızası İçin diyorum Bu ilana başvurmayın. Başvurmayında çoğu aileye umut olsun.. O kadar Ilımlı yaklaşan Arkadaşlar varki Allah bin kere razı olsun. Meslek hayatınızda Başarılar..
-
@m-ali34 tebellüğ için tebligatla ya da bir şekilde ulaşarak bilgilendirilecekler en geç 1 iş gününde tebellüğ için belirtilen yere gidilecek tabi ki tebellüğ evrakları teslim ettikten sonraki süreçte yapılacak. İvdb de evrakları istedikleri bir ilan gelecek teslim için 15 gün süre tanıyacaklar. Benim bildiğim bu şekilde yanlışım varsa düzeltebilir bilen arkadaşlar.
-
@nonbisinidem, içinde söyledi: GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
@paretowilfredo @davetsiz hocam gib’ten yazının gelmesi ne kadar sürer bilginiz var mı acaba?
Bayram öncesi gib listeyi yollar hocam. Bayramdan sonraki ilk haftada da evrak ilanı verilir.
-
@davetsiz cumaya kadar ilgili vergi dairesi başkanlıklarına yazılar yazılır diye umuyorum . Sizin dediğiniz gibi bayramdan sonra evrak teslimi yapılacaktır. Geçmiş yıllarda istenilen evrakları incelerseniz yol gösterici olacaktır .
-
@gari̇p-i̇nsan hocam acaba güvenlik soruşturması önceden yapılmış mıdır, yapıldıysa bu işe başlama sürecimizi kısaltır mı?
-
Kazanan arkadaslarimizi oncelikle tebrik ediyorum bizde su an sgk icin listeye girmeye calisiyoruz isimiz yok ve bu bizim icin cok onemli sizden ricamiz basvurmamaniz gecen sene guy olup sgk kazanan 1 arkadasimiz olmadi keza gümrük memuru olan arkadaslarimiz guy olmadi tabiki takdir sizin bizimkisi sadece rica kazandiginiz andaki sevinci mutluluğu sevinc gozyaslarini dusunun:( cok teşekkür ediyorum iyi aksamlar
-
Arkadaşlar merhaba,
kazananları tebrik ediyorum öncelikle.Yeni üye oldum.Izmir için wp grubu kurulduysa dahil olmak isterim. -
@burc6 bunu evraklar istendiğinde göreceğiz güvenlik soruşturması evrağı istenirse yapılacaktır . istenmezse kurum daha önceden yaptırmış demektir
-
Eğitim süreci ile bilgisi olan var mı? Yani nerede kalacagiz vs gibi. Eğitim sürecinde masrafları biz karşılıyormuşuz sanırım.
-
@no33 mülakata girilen sınıflarda ders, üst katlarında misafirhane varmış. Bir önceki kazanan arkadaşım dedi. Masrafları cebinden yapıp döndüğünde imza atıyorsun ve ilk maaşına yansıyormuş.
-
@nonbisinidem hocam şimdi gördüm mesajını, inan cok teknik konu atandigin ilin vergi dairesi insan kaynaklarının cevaplayabililecegi bir soru oradan bilgi alirsan daha iyi olur, ben meslekle ilgili ise baslama süreci evrak teslimi, guvenlik sorusturmasi, maas, servislerle ilgili sorulara cevap verebilirim
-
@shadowfaxes atamamız olunca hemen eğitim mi oluyormuş yoksa belli bir süre vergi dairesinde memur yanında işe bakıp sonra mı eğitim oluyormuş.
-
Keşke guy olan bir arkadaşımız bize süreci baştan sona açıklasa..