GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
-
@köyün-ağası sağolun hocam umarım yapılmıştır süreç kısalır belki de
-
Arkadaşlar geçici mezuniyet belgemim 2 yıl geçerlilik süresi doldu bunun yerine e devletten aldığımız mezuniyet belgesi kabul edilir mi acaba?2017 yılında ki alımda böyle bir durum hakkında bilgisi duyumu olan varmıdır acaba
-
@erengrgl hocam geçici mezuniyet belgesinin geçerlilik süresi olmaz ki ben 10yıldır kullanıyorum hala diploma almadım şahsen :))
-
@nonbisinidem iyi okula gitmeye gerek kalmıcak o zaman
-
@nonbisinidem hocam genelde öyle ama benim geçici mezuniyetin altında 2 yıl geçerlilik süresi diye not düşmüşler
-
@babayega alakası yok
-
@erengrgl Allah Allah gerçekten çok enteresan hocam ben mesela mezun olduktan 5yıl sonra okula diplomamı almaya gittiğimde hala çıkmamıştı bir daha da gitmedim zaten fırsatım olmadı belki sonradan çıkmış bir uygulamadır ama en güzeli okulun öğrenci işlerinden bilgi alın bence
-
@bydaler ?
-
Arkadaşlar guydan feragat edecek kişiler varsa şu an bile feragat dilekçesini verebilir, alternatif daha iyi seçenek oluştuysa biz başka alternatif işi olmayan yedeklerin sürecini hızlandırarak bizlerin de bu yılı sevinçle bitirmesini sağlayabilirsiniz. Özellikle İstanbul için feragat edecek kişiler varsa bilgilendirirse çok seviniriz. Şimdiden teşekkür ederim.
-
Silinmiştir
-
Askerlik ile ilgili sorusu olanlar kurumdan asil olduğuna dair belgeyi alıp askerlik şubesi gidiceksin onlar erteliyormuş celp dönemini
-
@nonbisinidem Hocam dediğiniz gibi aslında benim abim öğretmen hala almadı mesela diplomasını.artık belgeler yayınlanınca hem vergi dairesiyle hemde bi öğrenci işleriyle görüşüyüm.teşekkür ederim yardımınız için
-
Sakarya için watsaap grubu var mıdır dostlar
-
Tebellüğ ne zaman yapmamız gerekiyor bundan sonraki süreç nasıl kuruma gitmeye gerek var mı şu anki durumda tecrübeli arkadaşlar bilgilendirme yaparsa iyi olur. @pareto_wilfredo hocam işleyişi bilmiyoruz hakkımızı da kaybetmeyelim. Tebligat yapılmasını mı bekleyeceğiz tebligat yapıldığı zaman askerde olacak arkadaşlar ne yapmalı tebligatı ulaşmama ihtimaline karşı?
-
Arkadaslar guy ek gostergeleri suan kac acaba 3600 kapsaminda degil.bildigim kadariyla
-
@robocop 2200 ek gösterge
-
@robocop, içinde söyledi: GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
Arkadaslar guy ek gostergeleri suan kac acaba 3600 kapsaminda degil.bildigim kadariyla
-
@jan-vesely tesekkurler hocam
-
Arkadaşlar kazanan herkese tebrikler.Bir sorum vardı.acaba Ankara merkez olan şubeler hangileri? Haymana gölbaşı polatlı gibi yerler de çıkabilir mi?
-
@a-okun Dostum buna dair yukarıda bilgilendirme yaptım. Ama kısaca yeniden değineyim, tebellüğ için telefonla aranabilirsiniz gelin başlayın diye ya da tebligat yollanabilir size. Eğer kendi ilinizde ise tebligatı izleyen iş günü tebellüğ etmeniz lazım. Ancak il dışında iseniz yani ikametiniz ile çalışacağınız il farklı ise 15 günlük süreniz olur.
Askerde olursanız ne olacak? Normal şartlarda sizin kazanılmış bir hakkınız var lakin askerlik sebebiyle tebellüğ etmemenin sorun olup olmayacağı konusunda kesinlikle insan kaynaklarıyla bi görüşün. Bunu netleştirin ki hak kaybı yaşamayın.