GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
-
@ius yok hocam yazmıyorsunuz ben de bankacıydım yalnızca banka adı ve adres olarak şube yazdık hepsi o
-
@nonbisinidem peki hocam. Varolun. Çok teşekkür ederim
-
İşe başlamak için ayrı ayrı mı çağırılıyoruz yoksa gideceğimiz il için aynı anda herkese tebliğ ediliyor?
-
Diyarbakır daha evrak teslimi için duyuru yayınlamadı bir bilgisi olan var mı neden gecikti ki
-
izmir de hala duyuruyu yayınlamadı
-
@ahkâm erken başlamak istemenizi anlıyorum ama bende şöyle bişey duydum, erken başlayanları yoğun olan yerlere veriyorlar ilk dediler. Sürekli süreksiz ayrımını duymuşsunuzdur. Hangisi iyi bilemedim bende.
-
Arkadaslar guvenlik sorusturmasi formu adresler vs. uzun oldugu icin tek sayfaya sigdiramadim iki sayfa seklinde oldu sorun olur mu?
-
@pugxy tek sayfa olmalı hocam. Öyle belirtmişler.
-
"Atanmaya hak kazanan adayların hazırlaması gereken belgeler beyan ettikleri adreslerine postalanmaktadır." diye belirtilmiş internet sitesindeki belgelerden farklı belgeler mı gelecek adresimize yoksa aynıları mı
-
Bende bugün teslim ettim gayet yardımcı oluyorlar ayrıca evrakları teslim edenlerin gvs lerini ilgili bulunduğu ile gönderip tamamladıktan sonra tebliğ edeceklermiş ve işe başlamalar başlayacak dedi ne kadar zaman alır dediğimde gvs sürecine bağlı dedi belgelerini getirenleri gönderiyoruz dedi hayırlı olsun herkes adına
-
Üvey kardeş bilgilerini de yazmak gerekiyor mu nüfus kayıt örneğinde aile bilgilerimde çıkmıyor
-
Mal bildiriminde vadeli hesapta bulunan para miktarında şu sınıra kadar yazılmamalı gibi bir durum var mı?
-
@barbaros tesekkur ederim hocam. Bu arada belki gozden kaciranlar olabilir mal bildirim formu onlu arkali olacak ve tukenmez kalem ile yazilacak.
-
Mal bildirim formuna kyk ve ssk borçlarını yazdınızmı arkadaşlar?
-
@mrnobody benim kyk borcum yoktu ama ordaki görevli sordu kyk borçları yazılıyor hocam
-
@jan-vesely eyvallah hocam. Ssk borcu ile ilgili bişey dedilermiydi. En az iki binde ordan var benim.
-
@mrnobody yok onunla ilgili birşey denmedi isterseniz ilgili vergi dairesini arayıp bilgi alın yardımcı oluyorlar
-
Istanbulda hangi vergi dairesinde çalışmak istediğimiz adresimize göre bize sorulur mu ya da evrak teslim sırasında soruyorlar mi
-
@ahkâm Atama başvuru formu el ile doldurulabilir mi?Birde lise diploması e devletten çıkmıyor baya bir uzak ilde mezun oldum.hazırlık falan okumadım ama getir derlerse işim zor.
-
@shanks güvenlik soruşturması formu dışındakiler el ile doldurulacak diye biliyorum