2019 VMY Duyum var mı?
-
Sayı 500 sınav test hayde vira
-
Son günlerde art arda gelen duyumların aklıma getirdiğidir
Bu ilanlar böyle arka arkaya gelse, Maliye Bakanlığı bir şey deniyor ama hayırlısı desek bizler de güzel olmaz mıydı:)
-
@antimülakat 12 ayı 1 - 2 aya sıkıştırırlarsa çok can yanacak ! Zaten az sayıda ilanlar ( vmy değil ) gümrük, sağlık ,adalet ,içişleri .. umarım bu düşünülür ,
-
Sayı 500 olursa kaç puana düşer arkadaşlar
-
Eğer bayram önü planı varsa yarın gece resmi gazete görürüz yoksa 2 hafta ya da daha fazla atar
-
Beyler zehirli oku ben atayım kimse atmamış 80 puana düşermi
-
@maliyeci123 83 84 diye tahmin ediyorum hocam 84ubgecmez muhtemelen
-
kadir gecesinin ertesine ilan gelir mi yoksa cumayı cumartesiye bağlayan gece
duyum değil tahmin -
@nairu bir okta benden guylar başvurur mu
-
@nairu yazın gelen ilanda 80 tabandı zaten onunla kapattı , 2500 kişiden 1700 küsür başvuru vardı sanırım , ama tabi burda işler değişir .İnş rakam daha yüksektir.
-
@semihylc inşallah gene 80le kapar hocam ben tamamen puan ve siralamama göre tahmin yaptım atanan guylarin ne kadarı başvurur o ciddi etkiler puanı bence
-
@rootofallevil kadir gecesi bilinmez , aranır ! Tekli gecelerde
-
Ama arkadaşlar vmy klasik zor diye geçen alımda yüksek puan alıp basvurmayan oldu ondan taban puanda kapattı test olursa herkes şansını denemek ister öyle olursa puanım kritik olur olmasin yaa bunu da kaçırmayım artık kullanayım puanımı
-
@nairu vergi müf. olması başvuruyu arttırır diye düşünüyorum heleki test olursa daha da artar herhalde tek ümidim ilan sayısı , yoksa pek anlamam düşermi düşmez mi
-
500 olursa yine 80 altı beklemeye mahkum bizi ancak guy kurtarır
-
@nairu yok kardeşim onlar ölene kadar guy kalacak. Bu başlıkta inşallah o muhabbet dönmez sgk da hakarete varan sözler edildi müfettişlik bu alımı bu sonuçta son alımdaki guylar çok değilde eskileri kesin başvurur.
-
@yunni61 durum degerlendirmesi yapıyorum hocam sadece başvurdum basvurmasin muhabbeti bana göre değil zaten sadece süreçten sıkılan bunalan tekrar tekrar sınav olayını kaldıramayan illaki olacaktır çok ciddi olmasa bile bu puanları etkiler bence
-
@nairu hocam umarım bu puanlarda kapatmaz yazık olur bize bu ilansızlıkta :)) 84 olan bir kişinin sıralaması 1000 küsürlerdedir diye tahmin ediyorum olası bi 2500 kişinin sınava gireceğini düşünürsek daha aşağılarda kapatması lazım
-
Eğer ilan 500 lük olursa 82 den yukarı çıkmaz, bilemedin 83, 83 de zor ya neyse
-
@nairu inşallah herkesi memnun eden bir alım olur o zaman