2019 VMY Duyum var mı?
-
Çok üzür dileyerek soruyorum ilanın ne zaman geleceği hakkında bi tarih var mı??? Yazan oldu mu bilmiyorum göremedim ben
-
@veliat34 sınav hocam yanlış anlamışım sorunuzu k.bakmayin mülakata 2 katı kaliyor
-
@nairu anladım hocam çok sağolun:)
-
@can-mavi ustad olmayan cok heralde hocam
-
Barajı 80 le açmaları çok saçma bence benimgibi 79 küsür puanı olanlar için çok acı olur cidden hayır tamam sıralamaya girmim onda problem yok ama en azından bi başvuru yapabilseydik keşke
-
Arkadaşlar benim gibi 8 aydır ders çalışmayan var mı ? Eğer varsa bu 2 ayda nasıl toparlayabiliriz Önerileriniz ?
-
@frank aynen hocam inşallah 75 e falan çekerler p48 puanim 79.72 lerde
-
"350 Mhuy 75 üstü herkes ve 500-600 vmy 80 üstü herkes sınava girecektir. Bu sınavlar kpss öncesi gelecektir . İlan tarihi çok yakın işlh kadir gecesi güzel haberler alırız. Umudunuzu kaybetmeden tam gaz çalışın ."
Facede paylasilmis.. Mhuy'unda gelecegini iddia ediyor.
-
@can-mavi hocam vmy nin puan turlerinde bir degisiklik olur mu ? Yoksa eski usul devam mi ?
-
@baelish Hocam ne olursun ağzını hayra aç ya
-
@baelish hangi grupta paylaşılmış
-
@erhankestevur Hocam hangi grup oldugunu hatirlamiyorum ama Guy 2018 mulakat grubu olabilir. Ali Yildiz yazmis.
-
KPSS a ve kurum sınavları grubunda bir gönderinin altına yazılmış bu yorum .
-
@baelish bende gördüm hocam bu arkadaş daha da önce yazmıştı o yazdıktan sonra duyumlar daha da kuvvetlendi forumdaki ustadlarda belirtti zaten ondan bana inandırıcı geldi ve az önce forumda bi sayfada bi arkadaş gibde çalışan kişilerin galiba dguy için son gün kpss başvurusuna katılımın çok olduğunu yazmış inşallah kpss öncesi ve sonrası her meslekten güzel haberler gelecek
-
PEKİ EN SON VMY ALIMINDA MAĞDUR OLANLAR DİKKATE ALINIR MI
-
@mavi̇şehi̇r hakların korunması konuşuyormuş diye yazılmıştı.duyumu yazan arkadaşımız öyle yazmıştı
-
@guy-mağduru Tesekkur edrim
-
@veliat34 ders çalışmaya şimdiden başlayarak
-
@mavi̇şehi̇r 500 kişilik ilanda zannetmiyorum korunacağını 2018 den kimse giremez sıralamaya o zaman 1000 kişilik alım olsaydı korunurdu kesinlikle kimsede mağdur olmazdı
-
Sıfırdan yaparlar diye düşünüyorum ben de .