2019 VMY Duyum var mı?
-
@karar hocam herkes kpss öncesi diyor
-
@karar kalmasın sonbahara. Bız cok bekledik mhuy 'u
-
Garip insan bı garip bı var bı yok
-
@karar hocam . Bizde R yok . Gerekirse bir sonraki kavşaktan döeneriz ama geriye takmak yok . Başkalarıyla karıştırmış olmalısın
-
@gari̇p-i̇nsan hocam mhuy alımıyla ilgili gelişme var mı?
-
Artık gelse şu ilan ya.Ben kpssye bu iş için hazırlandım hayalim bu iş zorlu olsa da.
-
Gurban olduğum biri de şu kaç katını yazsa
-
Sayı 500ise 2500 kişi girdiğini düşünelim. Sınav test. Kaç puanla kapatır? Tahminleri alabilir miyiz
Geçen sınav klasikti ona göre karsilastiralim -
@walras12 öyle demeyeydin iyiydi
-
Sınavı ösym mi yapar acaba? Ücretli olursa başvuran daha az olur.
-
@intermilan en çok biz istiyoruz galiba mhuy ' u mhuy gelmezse çok üzülürüm, kpss ye kadar.
-
@gari̇p-i̇nsan Vmy 75 taban puana düşer mi?
guy mhuy durumu nedir kpss öncesi gelir mi? -
@intermilan, içinde söyledi: 2019 VMY Duyum var mı?
@karar hocam herkes kpss öncesi diyor
Niye soruyon o zaman acı mı çekmek istiyon mhuy için " büyükler " belli değil diyo ama .
-
1000 kisi test sinav, kpss sarti yok ,herkes basvurabiliyor,ilan bu aksam sinav haziran sonu
Not: hicbirisi duyum degil hepsi benim isime nasil geliyorsa o. -
@gari̇p-i̇nsan, içinde söyledi: 2019 VMY Duyum var mı?
@karar hocam . Bizde R yok . Gerekirse bir sonraki kavşaktan döeneriz ama geriye takmak yok . Başkalarıyla karıştırmış olmalısın
Bende bunamadım daha duyum demiyon , rengini belli etmiyon , kesin konuşuyon, topu paretoya atıyon , ikidir yapıyon eyvallah yine de
-
O ilan gelecek uleyn!
-
@gari̇p-i̇nsan ne geri vitesi. Adam ne dediyse çıkıyor sağol hocam
-
Umarım yarın ilan gelir ama gelmezse yarın akşam sizlere net bilgiler sunmaya çalışacağım.
-
Vmy alımında süreç çok mu uzun sürüyor 2017 alımında haziranda sınav, ağustos açıklama, Aralık sözlü, sonuçlarda şubatta belli olmuş yaklaşık 8-9 ay sürüyor
-
O soruyu soruyorum : 500 kişilik bir alım kaçla kapatır ?