2019 VMY Duyum var mı?
-
@politics06, içinde söyledi: 2019 VMY Duyum var mı?
@RootofAllEvil Hocam suan tahmini kac tane vergi mufettis yardimcisi kalmistir? Ileriye donuk yorum ve tahmin icin soruyorum.
5.promosyonun ataması yapıldı, 6.promosyon sırada şuanda.
-
2017 aliminda geldi iptal oldu. 2018 kpss ilede gelmedi sira 2019 kpss ile henüz ortda ünvan belli değil.Sizce kadroyu doldurmasa bile kac kisi alinmasi beklenir?
-
@jamiryoo @merasim34 yazmisti ama cevap bile vermedigine göre tutmadı
-
Merhaba arkadaşlar, istediğimiz sayıda ilanlar gelmemesi, bu kadar bekletilmemiz sebebiyle 30 Kasım'da farklı illerden toparlanıp, otobüslerle Ankara'ya gideceğiz ve etkinlik yapacağız. Şimdiden bir whatsapp grubumuz var. Katılmak isteyenler benimle iletişime geçebilir.
-
2020 kpss ile birlikte puanımın süresi bitecek. Büyük bir ihtimalle bu saatten sonra ilan gelse de bu kadar işssiz varken yüksek kapatır ve bana gelmez ama meraktan soruyorum hiç mi duyum yok
-
@zenginmemur hocam bende 2017 mağdurlarından biriyim tam 2 yıldır beklıyorum bu ilanı pek cok calıscan arkadasıma sordum kımsenın bılgısı yok sadece şunu soylemıslerdi eğer ilan gelırse geçmış lıstedekılerı de kapsayacak sayıda bir ilan olur magduriyet i kaldırmak için beklıyoruz işte hala
-
@parpp2 hocam artık iyice işler kotuye giden bir hal aldi vmy klasik olsa bile yığılma cok nasil olacak kaymakamlikda yüksek kapatti
-
@zenginmemur Yine en az 500 kişilik bir ilan bekliyorum ben. Umarım yds şartı olmaz.
-
@Blueberry hocam nasıl bi kafadasiniz anlayabilmis degilim vmy de ingilizce niye hic duymadim ingilizce sart kostugunu ayrica insanlar icin kotu seyleri gundeme getirmeyin
-
İlan beklemeyin arkadaşlar
-
@muhtar neden ?
-
@modigliani-0 yapılanma derse inanmam
-
Diğer bakanlıklarda da yapılanma var ama 3 5 10 neyse ilanlar geliyor yapılanma bahanesi yerine başka bir bahane bulmaları gerekiyor
-
Vergi müfettiş yardımcılığında ünvan değişikliği olmayacağı kesinleşmedi mi?Resmi gazetede yardımcılık ve müfettişliğe geçiş yayınlanmış.İlan için yani boşa beklemedik mi?Yapılanmadan vergi müfettişleri ile ilgili yeni bir sey cikmadı ki?Tek fark yüzde 5 ayrımı kaldırıldi.@paretowilfredo
-
Kpss sonrası anca ilan gelir gibi bi defa dananin kuyrugu koptu puanlarımiz da emeğimız zamanimiz boşa gitti ne diyeyim
-
tam 2.5 yıldır gelmeyen bir VMY , umarım 2020 de yüzmüz güler
-
Ilan gelirse 81.33 e gelme sansi nedir??
-
@çölkaplanı hocam böyle seyler ilana bağlı atıyorum 750 kişi gelirse 5 kat sınava çağırıyor 3.000 kişi sıralamanıza gire bakarsınız
-
@çölkaplanı genel olarak bence 150 200 üstü alımların hepsi 80 tabanında olur rahat olun
-
@Willsmithh anladim hocam siralama 2200 lerde benim.