2019 VMY Duyum var mı?
-
@çölkaplanı rahatlıkla gelir hocam mhuy vmy felah bence önemli olan hazırlıklı olup kurum sınavında olası önünüzdeki sizden önde olan rakiplerinizle aranızdaki seviye farkını kapatmak
-
@Willsmithh eywallah hocam tesekkurler
-
P48 82 puana da vmy gelir mi ?
-
Vmy bir arkadaşa sordum 2020 yılı için planlanan alım var mı diye promosyonlar yeterlilik sınavları vs kurum çok yoğun dedi tahminin nedir dediğimde 2020 sonu dedi , gerçekten kafayı yememek elde değil
-
2016 ekimde mesleğe başlayan arkadaşım 13 ocakta yeterlik sınavına girecek
-
Tam Türk tipi bürokrasi tüm ilgiyi alakayı tek bir şeye odakla sonra diğer tüm süreçler tıkansın.
-
Peki ihtiyaçlar yok mu dediğimde belki 5000 alınsa yetmez bile ama kamu da alımlar ihtiyaça göre olmaz dedi Gel de burdan yak şimdi
-
Geçen haftalarda sanki yönetmelik hazır yayınlandıktan sonra ilan gelecek deniliyordu. Bi gelişme var mı arkadaşlar.
-
@friedmanmilton hocam ben yönetmelik hazirmis ilan gelirmi hemen dedim tecrübeli arkadaslar yönetmelik ilani hemen arkasindan personel alim ilani demek degil dediler yönetmelik bekliyoruz şuan
-
@fatos sayı hakkında duyumunuz oldu mu acaba?
-
@avemim hayir hocam
-
ileti kaldırılmıştır.
-
Haklarimiz sakliydi sakli kalacakmi görelim bakalim️
-
1 yıl boyunca vmy ilanı beklemeyin diye sağlam bir duyumum var onu belirtmek isterim.
-
@friedmanmilton sağlam bir üstad dan aldığım duyum ise 1 yıl içinde gelmeyeceği yönünde.Bizzat grup başkanlarının dediğini aktardı.inşallah gelir.
-
@y-ayrancı_ogz01 bence çıkıp desinler ki bir 10 yıl daha gelmeyecek öyle rahatlarlar ancak, biz de yolumuza bakarız
-
Bu konuyu @pareto_wilfredo bu hafta soruşturacağını söylemişti. Ondan gelecek açıklamayı beklemek en doğrusu. En çok beklediğim ilan inşallah güzel haberler getirir dostum.
-
@y-ayrancı_ogz01, içinde söyledi: 2019 VMY Duyum var mı?
1 yıl boyunca vmy ilanı beklemeyin diye sağlam bir duyumum var onu belirtmek isterim.
@jrobinson2002 şimdi hanginiz gerçek?
-
@zenginmemur ikiside aynı hocam biri ortaya söylendi bir diğeri cevap oldu
-
@pareto_wilfredo dostum utanıyorum sana sorarken rahatsızlık veriyormuş gibi ancak ben sürekli bu sayfaya girip baka baka ne ders çalışabiliyorum ne de motive olabiliyorum. Bişeyler öğrenebildin mi vmy ile ilgili. Yeni Bi gelişme var mı