2019 VMY Duyum var mı?
-
@beveridge-eğrisi tepki alacağım diye yazmıyorsa şayet, şu yaptığıyla daha çok şimşek çekecek üzerine haberi var mı acaba?
-
DUYURU BU AKŞAM 19:30 'DA "#AlbayraktanİİBFyeKadroTalebi" tagi ile kendi çabamızla sponsorsuz twitterda olacağız. Dün ki güzel mücadelenin ardından bu gün 1. sırada olmak için duyuralım lütfen!!
-
Vdk daki yapılanma bugün imzalandı Bakan tarafından diye yazılmış Facebookta. Duyan bilen var mı?
-
@david-hume bende yazdım. İlk ilanda bize sınava giriş hakkı vermeseniz idare mahkemesınde dava açılacaktır. Şeklinde devam ettim
-
@tas34 maliye demokratik bir kurum değildir haberin olsun.
-
@yunni61 “20 ildeki a grubu grup başkanlıkları bakan oluru ile kapatılmış. Ankara istanbul izmir bursa kocaeli konya adana antalya gaziantep illerindekiler faaliyete devam ediyor. Kapatılan yerlerdeki müfettişler bu illere dağıtılacak .Uzun süre bi vmy alımı beklenmiyor .”
Arkadaşlar hiç vmy beklemeyin beklemeyin kısa vadede . Garip insan mıdır nedir hakikaten garip insanmış . Bu arada bu duyum da güvenilir . Vergi müfettişleri derneğinden gelen cevap .
-
@kartalyürekli bize yine hasret, bize yine guy.
-
@kartalyürekli ben tatili bıraktım vmy, mhuy gelecek diye evde yüzde 80 nemle ders çalışıyorum. @GARİP-İNSAN yaktın bizi.
-
@beveridge-eğrisi, içinde söyledi: 2019 VMY Duyum var mı?
@kartalyürekli ben tatili bıraktım vmy, mhuy gelecek diye evde yüzde 80 nemle ders çalışıyorum. @GARİP-İNSAN yaktın bizi.
Bu kişi en azından özür dileyebilir, buraya açıklamasını yazabilirdi. İnsanların gerçekten duygulariyla oynadı.
-
@kartalyürekli garip insan haziranda buralar şenlenecek diyen değil mi. Bu yazıyı nerede paylaşmış
-
@muhalba suç birazda bizde. Pareto can mavi dışında birinin duyumuna niye bu kadar kapıldık ki?
-
Bu bilgiyi paylaşan arkadaşta yanılıyordur belki ama vmy hiç gerçekçi değildi zaten tıpkı mhuy ilanı gelecek denmesi gibi. Guy son kale arkadaşlar diğerlerine pek itimad etmemek gerekiyor bence gelmesi zor ilanlar.
-
Ankara'da bulunan Eğitim Grup Başkanlığı Bakan Oluru ile kapatılmıştır.
bide eğitim başkanlığı kapatılmış.
o zaman vmy mhuy hayal.
gelirse guy gelir
o da nasıl ne zaman gelecek hiç bilmiyorum -
@adam-keeynes hocam garip insan o duyumu verdiğinde de sormuştum müfettiş arkadaşa “ hiç öyle bi duyum yok öyle bi planlama da olcağnı da zannetmiyorum “ şeklinde cevap vermişti . Ama garip insan öyle kesin konuşunca ben arkadaşa değil garip insanın duyumuna daha çok güvenmiştim belki de öyle istediğim için bilmiyorum. Arkadaş başkanlığa direkt olarak sormuş bu cevapı almış . Bi aydır kütüphaneden çıkmıyodum ben de garip insan duyumu yazdığından beri . Bizi boşuna ümitlendirdi orası ayrı ama öyle motive etti ki şu an kurum sınavına hazır hale geldik . Yoksa ders çalışcağım yoktu benim de açıkçasa hayırlısı olsun herkes için tek çare guy oldu şu an anlaşılan
-
@köşeminderi hocam bunu yazan garip insan değil . Benim müfettiş arkadaşa içerden gelen cevap
-
@paretowilfredo Somut olmasa da alım planının olduğunu söylemişti vmy için. Onun duyumlarına göre hareket etmek daha mantıklı olur.
-
@adam-keeynes Hocam vmy nasıl gerçekçi değildi bakanlıkta bir çalışma var yüksek ihtimal vmy diye pareto üstad da duyumunu paylaşmıştı.Bu hazırlığın vmy olması Guy dan yüksek deniyordu. Gerçekten hayretim şaştı yarın bakanlığı kapatıyoruz deseler şaşırmam
-
@kartalyürekli O zaman bu hazırlıği guya yoralım yoksa kalbim dayanmicak bu duyumlara
-
bir ay öncesine vmy mhuy geliyor diyen biri bugün bazı vergi daireleri kapanıyor diyor.Benim aklım ermedi bu işe.Allahını seven tam bir bilgi alıp net bir bilgi paylaşsın.
-
@idarenin-iradesi hocam zaten hiç alım olmayacak denmiyor . Uzan zaman alım olmayacak deniyor .