2019 VMY Duyum var mı?
-
@kartalyürekli Planın ağustos ayında sınav olması şeklinde yapıldığını söylemişti.
-
Bakan değişecek sanırım. Bakan değişimi olumlu bir etki sağlar inşallah
-
Arkadaşlar @GARİP-İNSAN 'i koruduğumdan değil ama bayramdan öncesine kadar çoğu kişi mhuy veya vmy gelecek diye duyumlar veriyordu. Burada isim vermek istemiyorum lakin tek bir kişiye yüklenmekte saçma, belki de bizler için iyi niyetli duyum alan kişiler forumdan uzaklaşıyor. Bizler sadece tek kişinin dediğine bakmadık. Unutmayın ki @paretowilfredo üstat şunu demişti ;
2019 VMY alımı ile alakalı ilana dair hemen hemen tüm düzenlemeler tamam gibi dostlar. 500 + 500'lük bir plana dair durumu ciddi oranda netleştirebildim. %100 değil lakin plan bu. Hazırlık test usûlü için yapılıyor. Bunun sebebi yeni yapıda VMY'nin Kurum içi konumu diye düşünüyorum. Bu nedenle test olması ihtimali akla oldukça yatkın. Sınav Ağustos ayı için planlanıyor. Puan türlerinde bir değişiklik işitmedim dostlar.
Burada Pareto üstatı hedef göstermiyorum. Sadece forumdaki en güvenilir kişinin duyumu bile bu yöndeydi. Hemen gemileri yakmanızı önermem. Benim için duyum konusunda Pareto üstat aksini söyleyene kadar diğerleri genelde hükümsüzdür.
-
@Baelish forumu daha güzel kullanan görmedim.
-
@kartalyürekli bende içerden tam tersini duydum nasıl olacak bu iş ?? Kim doğru söylüyor kim söylemiyor bilemiyorum ama hemen kendinizi salmayın bence . Net birşey Yok sonuçta ortada . Biri içerden bunu duydum dedi diye illa gerçek /doğru olacak diye birşey Yok
-
Vmy için başka bir isimle alım yapilacagi da konusulmustu
-
@refik-soydam Hocam kan akışı hızlandı mı?
-
Bursa’dan vergi müfettişi birisi grup başkanlıklarının bakan oluru ile kapandığını belirtmiş.
Burası kesin bilgi.alım olur mu olmaz mı göreceğiz bakalım -
Vmy için salt iptal etmekten ziyade farklı şekilde geleceğini düşünüyorum. Aylarca yapılanma oldu. Vmy sınavı iptal edildi. Sadece tasarruf için iptal edilmemiştir ya sonuçta kazanılmış bir hakti
-
facebook a grubundaki Osman Uçar vmy gelebilir diyor. Yapılanmanın alımı etkilemeyeceğini söylüyor. Kağan Kaya kardeşimiz vdk ların kapandığını ve yine vmy alımı ile alakası olmadığını söylüyor. Yine bilgi kirliliği mevcut. Bu sayfada yazılanlara göre de vmy uzun süre alım yapmaz deniyor durumlar ilginç.
-
@elisa hocam bende onu bakanlık üst düzey çalışan birinden duymuştum hazine ve maliye müfettişi demişti ne kadar doğru görecez. Yaşamadan doğruyu yanlışı göremiyoruz malesef.
-
@fatos hocam ben de forumdan hatırladığım için yazdım açıkçası bi ihtimal olabilir mi die. Yoksa yapılanmanın Vmy üzerinde bir etkisi olup olmadığı ya da hangi aşamada olduğu hakkında bilgim yok. Dediğiniz gibi bekleyip görücez.
-
@idarenin-iradesi bu adamlar mevcut kanımızı da alırlar! İşe alımı bırak alınanları da kovmasalar bari
-
20 ildeki grup başkanlığı ve Ankarada ki eğitim grubu kapatılmış. Artık yapılanmanın sonuna gelindiğini gösterir bu durum. İnşallah hızlıca Bi alıma çıkarlar.
-
2018 kpssliler olarak ne merkezde ne taşrada doğru düzgün alım görebildik. Bari kpss sonrası en azından 2020 temmuza kadar bir seferlik de olsa vmy açılsa keşke 500 kişilik olsa da olur.
-
@rootofallevil naaptın öyle 2020 temmuz çok geç
-
Bu 1000 vmy 1000 dguy Naci nin projesi degilmiydi?
-
Dostlar yapılanmaya dair konuşmama kararı almama sebep olan duyumlar gerçekleşiyor. Yeni bir durum değil aslında aylar evvelinde biraz biraz dile getirmiştik. Mevcut planlamalara etkisinde belirleyici unsur vergi denetim yetkisinin hangi kurumda kalacaği hususu. Bu konuda da yine de şu gerçeği es geçemeyiz. Unvanlar değişebilir keza ayrım da ortadan kalkabilir ama nihayetinde vergi denetimi ile alakalı personel ihtiyacı elbette devam edecek. Gelişmeleri izleyeceğiz hep birlikte. Tabi ki diğer yandan kabine değişimi de bir faktör. Naci Bey ile başlayan süreçler Berat Bey gelince sekteye uğradı. Yine bir yavaşlama getirebilir değişim. Bu nedenle söylenecek her söz için erken. Bekleyelim dostlar. Gelişme oldukça paylaşmaya çalışırız yine.
-
DİKKAT DİKKAT
BUGÜN SAAT 20:00 DE GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI İLANİ İCİN TWİTTER DA SON SPONSORLU ETKİNLİĞİ YAPACAĞIZ.
HERKES RT YAPSIN.
HERKES GÖRSÜN.
ARTİK SPONSORLU ETKİNLİK YAPAMAYACAĞIZ, BU SON!!
KATİLİM COK OLMALI, O İLAN BURAYA GELMELİ -
@GARİP-İNSAN yalnız haziranda ne coştu buralar be. Başım döndü ilanlardan hangisine gireceğime şaşırdım. Teşekkürler BRO!!