2019 VMY Duyum var mı?
-
@can-mavi 20 tane başkanlık kapatılmış burdaki çalışanlar diğer yerlere dağıtılmış . Ankaradaki eğitim başkanlığı bile kapanmış .
-
Ayrıca şunu da söyleyeyim bu duyum bakanlık ve dpb kaynaklı bir duyumdur, bunu sizlerle paylaşmak size ne kaybettirir ki.. aksini paylaşsam da ders çalışmasanız tamam karşı çıkılabilir ama amacım tamamen ne duyduysam paylaşıp ders çalışmayı bırakmamaniz için, ders çalışmanıza bir nebze olsun teşvik ediyorsam bunda ki kötülük ne olabilir ... Benim kendi planım kaymakamlik sınavına girdikten sonra vmy sınavına hazırlanmaya başlamak, çünkü 90 puanım elimde belirsizlik ile ders çalışıyorum ve bu bakanlık ve dpb kaynaklı duyum bir nebze de olsa belirsizliğimi azaltıyor,sizin için de bunu istemenin kötü olacağını düşünemedim
-
@kartalyürekli, içinde söyledi: 2019 VMY Duyum var mı?
@can-mavi 20 tane başkanlık kapatılmış burdaki çalışanlar diğer yerlere dağıtılmış . Ankaradaki eğitim başkanlığı bile kapanmış .
Evet bu zaten 6 aydan beri yazdığım yapılanmanın bir aşaması, daha dünkü olay değil yani .. 5 ay önce 6 ay önce yazıyordum hazine ve maliye bakanlığında köklü yapılanma çalışmaları var o yüzden bu aşamada guy ve vmy beklemeyin diye (6 ay öncesi icin)
-
@can-mavi hocam vmy'de rotasyonun kalkıp turne esasına geçilmesi gibi bir durum olabilir mi ?
-
@can-mavi test mi olacak hocam peki
-
Kpss a grubunun kadroları birer birer peşkeş çekiliyor
Hakkımızı elimizden alamayacaksınız
https://hizliresim.com/od97pX -
@can-mavi Hocam bu kurumiçi safsatasını getirmek için bir yerlerini yırtanlar sanırım bakanlığın yüksek mercilerine yakın isimlerini tanıyorlar . Gördüğüm bazı fotoğraflarda bakan beyle fotoğraf falan çekilmiş kişiler vardı. Biz garibanların elinde de tek sosyal medya kalıyor ancak iibf öğrencileri ne yazık ki öğretmenler ve sağlıkçılar kadar kamuoyu oluşturamıyor.
Ben artık bu işlerin etkinlikle falan çözülebileceğini düşünmüyorum. Etkinlikle bir ihtimal ilan getirirsin ama bu tip sorunların çözümü içeriden gerekiyor.
-
@baelish içeriden de ugrasiliyor kardeşim merak etme, gerekli yerlere sıkıntılar anlatılıyor ama sosyal medyada da ses getirmesi lazım
-
Biz issiz olarak bu sinavlar icin yillarimizi verirken nedir bu kurum ici açgözlülügu anlamıyorum
-
@elisa, içinde söyledi: 2019 VMY Duyum var mı?
Biz issiz olarak bu sinavlar icin yillarimizi verirken nedir bu kurum ici açgözlülügu anlamıyorum
3 kuruşa 5 köfte isteme beleşciliğidir
-
@can-mavi Bu yeni bir kanun teklifi değil mi? Bunu ne ara hallettiler? Bunlardaki "lobi gücüne" şaşırmamak elde değil. Memlekette çok daha fazla insanı ilgilendiren daha ivedi konuların kimse yüzüne bakmazken vekillerin de maşallahı var isterseler çok da hızlı iş yapıyorlar.
-
@plansız komisyonda gorusuluyor ancak buyuk ihtimalle reddedilebilir.. aksamki etkinlige katilim bu yuzden önemli
-
@can-mavi İnşallah gerekli mesaj ulaşır ve reddedilir yoksa bunun önü alınamayacak.
-
@plansız akşam saat 19.30 da ilgili hastag i paylaşacağım
-
Adamlar misillemeye hazırlanıyorlar dikkat...
-
İnşallah vmy kpss sonrası gelir
-
@rootofallevil hocam istisnasiz tüm talepleriniz işinize geldiği gibi. Ama herkese beddua savurmaktan da geri durmuyosunuz. Saygılar. Bu da boyle bi kafa demek ki
-
@godot bizde böyle:)
-
Arkadaşlar hastag i paylaşıyorum
Uzmanlık kadrolarına girmenin şartı bellidir.
Uzmanlık kadroları kpss a grubuna giren iibf'linin hakkıdır.
Hakkımızı yemeyin ...#KurumiçiUzmanlıkHaksızlıktır
-
Nasıl bir yıl oldu arkadaş yaprak kıpırdamıyor yahu