2019 VMY Duyum var mı?
-
bir ara duyumlar havada uçuşuyordu şuanda büyük bir sessizlik hakim .
-
@iktisat2009 kpss arifesindeyiz hocam bu saatten sonra ilan gelmez gelirse en erken eylülde derim
-
Yapılanmayla ilgili düzenleme cumhurbaşkanlığına gönderilmiş. İlan sonbahar gibi gelir heralde.
-
@kilici Hazine'nin tekrardan maliyeden ayrılacağı söyleniyordu. İçerikte bunun gibi bir şey var mı?
-
@BluePhantom İçerik hakkında bilgi alamadım malesef.
-
Yapılanmayla ilgili düzenlemenin aylardır cumhurbaşkanlığında olduğu konuşuluyor ama nedense bütün bakanlıklarınki düzenlendi bir maliye bakanlığı sürekli bekliyor sinir olmamak elde değil
-
@besplatno Cumhurbaşkanlığı da bir değişiklik yapacakmış düzenlemeyle ilgili. Bu yüzden uzamış olabilir süreç.
-
Bu da mı gol değil be
-
Teftişi yeniden oluşturup ayırdılar. Grup başkalıklarını 8 e düşürdüler bir sonraki yıl için Ankara istanbul ve izmir olarak 3 e düşürcekleri söyleniyor. Amaç ve plan her ne ise bir önce yapsalar da teşkilatı ve durumu görüp artık hayatımızı şekillendirebilsek çok güzel olacak.
-
@pareto_wilfredo ne kadar daha bekleriz vmy ilanı için Bi tahmininiz ya da yeni bir bilginiz var mı
-
arkadaslar 2019 da kac kisilik vmy mhuy ilani gelir ? 500 kisilik ilanda kaca kadar duser puanlar acaba
-
@rabia89 500 vmy 250 mhuy olabilir Hocam
-
@hak-111111 250 cok az degil mi yaaa kesin 90 ustu kapatir
-
@rabia89 250 kişilik ilan 5000 kişinin sınava girmesi demek. Nası 90 la kapayacak allasen.
-
@beveridge-eğrisi 20 katı cagirdigini bilmiordm
-
forumun en sağlam duyumcuları sınav komisyonu toplandı diye duyum aldı aylar önce ama hala yaprak kımıldamıyor.başka kurum olsa şaşırırdım ama sonuçta maliyeden her şey beklenir.
-
Bir kurum da iki müfettişlik olmayacağına göre şimdi vm ve vmy ler kontrolör ya da denetmen mi olacak. Yeni açılan ilan da öyle gelir herhalde.
-
@minsipo benim fikrim o şekilde olmayacağı yönünde. Hazine ve maliye bakanlığının tüm teşkilatlarının teftiş ve soruşturması için hazine ve maliye müfettişi alımı yapılır, vergi incelemesi ve denetimi için de vergi müfettişi alımı yapılmaya devam eder. Son kararnamede vdk aynen duruyordu vergi müfettişleri de aynen devam eder.
-
@RootofAllEvil bir kurumda 2 müfettiş olmaz. Vm arkadaşla konuştum o da. Ünvan değişecek büyük ihtimal dedi ama özlük haklarımız hala saklı olmak kaydıyla.
-
@minsipo neden olmasın burası Türkiye görev tanımlarını belirlemek bir yönetmeliğe bakar. Kurum içi teftiş soruşturmayı hazine ve maliye müfettişlerine vergi incelemesi ve denetimini vergi müfettişlerine bırakırlar. Yönetmelikler yayımlansın da bakalım bundan sonra işleyiş nasıl olacak