2019 VMY Duyum var mı?
-
@paretowilfredo üstad bu vmy’nin rotasyonu hakkında biraz bilgi verebilir misiniz rica etsem? Bir tanıdığım 2013te ist’da başladı ve 6yıldır yeri hiç değişmedi yani merak ettiğim rotasyon zorunlu değil de gerektiğinde mi işletiliyor?
-
@nonbisinidem daha yardımcılıktan çıkamadığı icin. Atamaları olsun ondan sonra başlar rotasyon. Ve en kesin rotasyon uygulayan kurumdur vdk
-
@tyr61 hocam 6yıldır yardımcılıkları bitmedi mi Peki rotasyon nasıl neye göre oluyor biraz detaylandırabilir misiniz rica etsem?
-
@nonbisinidem maalesef bitmedi. Çok tanıdığım var hala bekliyorlar. Tam olarak bende neye göre rotasyon var bilmiyorum ama kurum içi bir kriter vardır mutlaka performans gibi
-
@tyr61 eyvallah hocam sağolun @paretowilfredo ve @Antimülakat üstadlardan bilgi rica edelim rotasyon konusunda?
-
@nonbisinidem Farkli bir bilgi yok dostum. Vdk kati sekilde uygular rotasyonu. Yukarida meslege dair yazi paylasmis arkadaslar sureler bolgeler de orada detayli bir sekilde var.
-
@paretowilfredo vmy bi arkadaşım 500 kişilik test sınavı geliyor dedi ama ne kadar doğrudur muamma
-
@açıklanmadı Hareket bicimimi biliyorsunuz dostum. Bu hareketlilik kesinlikle bir seylere isaret. Detayi sorusturup netlesirsem paylasacagim. Ama bi cisim yaklasiyor burasi muhakkak
-
@paretowilfredo üzerimize doğru gönder üstad cismi
-
@paretowilfredo üstad bekliyoruz
-
Geliyor gönlümüzün efendisi . Vaziyet alın haziranda harbiden buralar karışacak !
-
@gari̇p-i̇nsan hocam guy dan bir haber var mı?
-
@gari̇p-i̇nsan Sayı konusunda bir bilginiz var mı hocam?
-
Guy konusunda net bir bilgi yok DGUY İçin yeni bir sınav var deniliyor . Vmy için Sayı 500 üzeri ama tam öğrenemedim . Netleşsin sizlerle paylaşacağım . Mhuy zaten daha önceden belirttiğim gibi 400 işlh bayramdan önce bayramı yaşatırlar
-
@gari̇p-i̇nsan akıyor maşallah
-
Yağdır mevlam suu
-
Akşam ki etkinlikte mhuy ve vmy belitmekte fayda var. Ne kadar tepki o kadar etki
-
Bircok kisi daha çok guyu ve mhuyu beklerken 1000kişilik bir vmy sürprizi ne kadar güzel olur. Test de olursa işte o zaman tadından yenmez.
-
Akıyo bu akşam maşallah ..:):)
-
Dguy var mı dguy dguy alayım ben