2019 VMY Duyum var mı?
-
@semihylc @Antimülakat hocam ilan mı geldi haberim yok işten geldimde
-
kpss b den alım bekleyenler için bugün kültür turizm bakanlığı duyuru yaptı 500 kütüphaneci alınacak ancak strateji ve bütçe başkanlığının onayını bekliyorlarmış. başvuru koşulları yoktu ama. (Sözleşmeli)
-
Ne derece dogrudur bilmiyorum ama guy olan bir arkadas vmy geliyor sayi icin 500 dedi hatta klasikten coktan secmeliye cevrilebilirmis
-
Yakındır ...
-
Testtir o test ...
-
@can-mavi siz vmy ye daha cok ihtimal veriyorsunuz demi hocam? Pekı mhuy un temmuz ya da agustosta gelme durumu olabılır diyebilir miyiz? 2019 Kpss sonucları 30 agustosta acıklanacak sanırım .Insallah mhuy 'da gelır.
-
@karar gönlünün sultanı geliyormuş dostum
-
@can-mavi sayı kac, kacla kapatır.? Acaba sıralamaya girer mıyız? Sayı az olur mu? Annem böyle pasta yapmayı nerden öğrendiye baglıcam sonuc olarak
-
@can-mavi vmy or mhuy? which one? Accık da ingilişce konuşuyum dedim
-
@aroma ivit yinede kapıda görmeden inanmam
-
Dostlar malum yine seçim süreci. Ben bu süreçlere inanmıyordum ama gerçek olduğuna kanaat getirdim. Anladığım kadarıyla işe girecek olanları değilde, işler yolunda gidiyor imajı için seçimler öncesinde ilanlar artıyor. Yoksa işe girecek 3 bin 5 bin kişi her şeyi değiştirecek durumda değil. Alım olduğunda bir pozitiflik herkeste oluşuyor. Foruma bile yansıdı demek ki ülke geneline de bu durum yansıyor. Daha geçtiğimiz bir kaç gün önce Adalet Bakanı 11 bin küsur personel alınacağını Twitter hesabından açıkladı. SGK ilanı geldi, devamı da gelecektir.
-
@can-mavi hocam vmy nin test olmasına iyi bakılmıyor söylentileri ne olacak acep
-
@can-mavi gelsin bakalım
-
@aroma 2013 te de iyi bakilmiyordu ama onlar üstad oldu
-
Tek sıkıntı yine sıkışık bir süreçte ilanların geleceği. Sağlık Bakanlığı içinde bekliyoruz ilanın gelmesini. Daha neler olacak hep birlikte görelim.
-
@karar kapıda azıcık da olsa sevinelim bugün de çayı rahat içeyim aetik derse koyulma zamanı geldi
-
Şu VMY de sayı1000 ılsa da tabanı 75 e çekseler keşke
-
@gmzankr066 500 lük iki alim şeklinde olmayıp 1000 lik tek alim yaparlarsa zaten baraj 75 olur
-
@can-mavi inşallah öyle olur öyleyse Hocam bence en güzeli olur ️
-
@antimülakat hocam sağlık bakanlığından bize yarayacak alım olur mu