2019 VMY Duyum var mı?
-
@antimülakat hangi ünvana alım yapılacak en azından ipucu verir misiniz?
-
@antimülakat VMY mi hocam düşünceniz
-
@antimülakat MHUY mu yoksa
-
Başlık vmy hocam demekki vmy ile ilgili duyumu. Sayı konusunda bir şey biliyor musunuz? @Antimülakat
-
Ünvan değişikliğinden bahsediliyordu en son. Rafa mı kalktı?
-
Şöyle bir bilgi var
"Arkadaşlar doğruluğu kesin olmamakla birlikte 1000 VMY ilanı gelecek.. Hatta sınav test deniliyor. Netleşirse söylerim.."
Bilgiyi paylaşayan hesap: https://twitter.com/VitoAndolinii/status/1131838260098076672
-
@underw evet haziranda yapılanma netleşecek ertesinde gelecek demiş.
-
@underw kac katır cagırıyor vmy, 4 mü? Ve hangı puan türleri olur
-
-
Vmy sınavına artık adaylar öcü gözüyle bakıyor. Yeterlilik sürecindeki sancılar bir yana klasik sınavda diğer derslerden 80 üstü alan kişinin bir dersten 47-48 ile bırakılması gibi adayları zorlayan durumlar var. Ayrıca açmış olduğu ilanın bile arkasında durmayıp onlarca kişinin uçak biletini yaktı.
Gelse bile sevinemeyeceğim bir ilan olur. Bunun yerine keşke mhuy gelse.
-
Hakkımız yandı ama gelirse ve test olursa güzel olur.
-
Test olursa başvururum değilse başvurmam. Tabi öncesinde inşallah işkur olur
-
@albertcamus hocam 47-48-28-27-17 den baska bır tane daha var puan türü. Telefondan göremedim rakamı. Hangısı dıger puan türü? Ve ayrıca 2017 de kacla kapattı göremedim.?
-
KPSS P48, KPSS P47, KPSS P28, KPSS P27, KPSS P23, KPSS P22, KPSS P18 ve KPSS P17
2017 alımı başvuru dolmadığı için tabanda kapadı hocam. taban puan yukarda oluşmadı. -
Bu iş benim hayalim.İnşallah gelir artık bu ilan.
-
@albertcamus sagolun hocam . Pekı bddk gıbı mı puanlaması.? Mesela orada ben ıktısat oturumundan 58 aldım 60'a tamamlamadılar. Test olsa daha mı yuksek kapatabilir?
-
@obra Mhuy 70 yds tez yeterlilik çok basit bir süreç değil hocam.
-
Vmy, dguy, guy , mhuy bu 4lu için etkinlik, gazete ilanı şart...
-
@mami1616 benım cok ıstedıgım bır meslek. Bence calısılınca yapılabilecek bir ders İngilizce. Neden alınmasın kı 70?yeter ki mhuy gelsın.
-
Söylendiği gibi 1000 kişilik gelirse taban puanı 75 e çekebilirler. Gerçi ilan ettiği sınavı sebepsiz iptal eden kuruma hiç itimat etmiyorum