2019 VMY Duyum var mı?
-
gelsin artıkta herkes bi rahatlasa , floodlae dizilmeye başlasa genç vmyler ce
-
@lamıcimiyok, içinde söyledi: 2019 VMY Duyum var mı?
Twitir hesabi olan arkadaşlar vdk başkanı bayram mesajı atmış hemen şu hesabın altına @suatsarigul_ 1000 kişilik vmy ilanı istediğimizi yazalım
Önemli arkadaşlar.Herkes birer tweet atsın.
-
@erhankestevur Allah razı olsun inşallah
-
@mbguy Allah razi olsun inşallah.. sizlerde biran önce atanirsiniz
-
Vmy başkanını bayram mesajı altına ibff'liden başka yazan yok zaten
-
https://twitter.com/SuatSarigul_/status/1135491460718051328?s=19
Arkadaşlar lütfen yazalım bu bizim için önemli 1000 kişilik diğe belirtelim
-
@maliyeciniss babanıza allhtan şifa diliyorum hocam ; allh yardımcınız olsun inşlh çekilen çileler güzel son bulur .
-
@lamıcimiyok herkes ilan bekliyor ama zahmet buyurup Bi yorum yazamıyolar başkanın twitine. Biz daha çok bekleriz bu kafayla
-
@friedmanmilton bu kadar aciz bir topluluğa kadro vermemekte aslında bir nevi haklılar.
-
başkanın twitinin altına herkes bir yorum yazsın, kadro istemekten çekinmeyin en doğal hakkımız bu bizim
-
@friedmanmilton buradaki herkesi tenzih ederek söylüyorum, adamların internet anlayışı instagramdan öte gitmiyor, haberleri bile takip etmeyen bir kesim var.
İibf mezunu olup lise mezunu gibi davranan kesim maalesef ki içimizde oldukça fazla. Şu ilanları bekleyen maksimum 10 bin kişiyiz. Bu 10 bin kişinin 5 bini belki anca uğraşıyordur şu ilanlar için. O yüzden ne yaparsak anca kendi kendimize yapacağız . Bize bizim mezunumuzdan bile fayda yok. -
@karar inşallah hocam Allah razi olsun
-
Bize ne zaman bayram gelecek ? :ı
-
Bu bayram buruk geçiyor Allahım inşaallah şu mübarek bayram yüzü suyu hürmetine bayram arkası 1000 kişilik vmy ilanı gelirde yüzümüz biraz olsun güler
-
Arkadaşlar vergi müfettişliğinde zorunlu rotasyon uygulaması var. Bu yer değiştirme nasıl oluyor kaç yılda bir değişiliyor bu konu hakkında bilgisi olanlar aydınlatabilir mi?
-
herkese mutlu bayramlar inşallah bayramdan sonra güzel ve bol sayılı bir alımla müjdeleniriz :))
-
@badboysimsek vdk nin şimdiki yapısına göre a grubu müfettişler rotasyona tabi oluyor müfettişlik atama kararnamesinin imzalanmasından sonra bölge sınıflandırmasına göre müfettişlerin tayini yapılıyor. 5 bölge esası var genelde 5. veya 4. sınıf bölge grup başkanlıklarından başlanılır her bölgenin belli bir çalışma yılı vardır. 5. bölgeden 1. bölgeye sırayla 3-4-5-6-7 yıl çalışma esası vardır. Bir alt dereceli çalışma bölgesinde görev süresini tamamlayan müfettişler bir üst sınıf grup başkanlıklarına tayin olur. yazdığım bu aşamalar müfettiş yardımcılarının müfettişliğe geçmelerinden sonra gerçekleşiyor, müfettiş yardımcıları rotasyona tabi değildir sadece turneleri olur.
-
@rootofallevil bu zorunlu dimi bundan kaçışı yok anladım hocam detaylı açıklamanız için teşekkür ediyorum. Bende vergi müfettişi olur ömür boyu memlekette kalırdım diyordum
-
@maliyeciniss Allah yar ve yardımcın olsun imtihan dünyası Allah şifa versin
-
İlginç bir şekilde bakanın twitter açıklamaları üzerinde pek duran olmamış.bayram sonrası verilecek sınav ilanın duyumunu bakan verirdi herhalde.