2019 VMY Duyum var mı?
-
@GARİP-İNSAN içişleri alım yapar mı kpss öncesi?
-
@ceteris 15 temmuz süreci sonrası mülakatı kazanmış olsanız bile işe başlamanız 6 ayı geçebiliyor ve yardımcılık dönemi en az 5 yıl sürüyor 2013 yılındaki sınavlarla mesleğe atanmış yardımcılardan 5. ve 6. promosyonda girenler yeterliği verdiği halde hala müfettiş unvanı alabilmiş değiller çünkü cumhurbaşkanının kararnameyi imzalamasını bekliyorlar. müfettişlikte gözünüz varsa yardımcılık dönemi için min. 5-6 yılı gözden çıkarmanız gerek
-
@can-mavi hocam 81 in şansı var mı ya içim garip oldu şimdi siz 82 83 deyince
-
Bence ne olur ne olmaz diye 80 üzeri herkes başvurmalı, ayrıca 83 'ün üzerinde olacağını sanmam
-
81.9 puanla bekliyoruz bakalım gelirse bu puana deneriz şansımızı
-
SgkİsTeftis MulakatSonucu 2 dk vakit ayırıp twit atalım arkadaşlar
-
Gelse de masamı temizleyip kolları sıvayıp çalışmaya başlasam artık
-
İlan mı geldi bu heyecan yoksa ihtimaller mi bu yorumlar
-
@can-mavi hocam bir önceki ilandakilerin hakkı korunacak mı. Bu durumda 2018lilere yazık olacak
-
@ceteris dostum bilmiyorum , ben de en son sınava girecektim ama iptal olmuştu... Ama onların haklarının korunacağını sanmam.. Aslında adaletli olan 1000 kişilik bir alim olmasi ve 500 kişilik kadronun en son sınavda mağdur olanların hakkına saklı tutulması , geri kalan 500 lük kadronun da yeni basvuracaklara ayrılmasıdır... Ama öyle bir şey olur mu diye soracak olursan öyle bir şey olmaz .. yeni sınav yeni başvuru...
-
Yeni sınav 500 kişilik olursa sadece 2017 puanlılar başvurabilir diye bir şey olmaz hakkaniyete aykırı
-
burdaki duyumlar yüzünden ders çalışmaya başladım. inşallah yalan haber değildir.
-
Sayın bakan da tivit atmış. Uzun süredir atamalarını bekleyen vmylerin bir çoğunun atama işlemleri tamamlandı diye. Ayrıca gelir uzmanı ve defterdarlık uzmanlığı için kurum içi sınav açılacakmış.
Böylelikle vmy ilanının önü tamamen açılmış oldu. -
Bence 80 de kapatır taban puan olarak çünkü vmy zor yardımcılıkta çok bekletiliyor ve çok zorluyorlarmus çoğu kişi sikayetciymis ve yeterlilikleri de zor oluyormuş ondan puani olup basvurmayacak kişi çok olur bence ve genelde 2500 kişi sınava girecekse misal 2000 bini dolduramadilar belkim test diye doldurabilirler bu sefer
-
acaba bu duyum kurum içi sınav mıydı? bizim için değil yani???
-
Bakanın yeni ilana çıkıyoruz dememesi açıkçası beni şaşırttı.
-
@can-mavi hocam bu ankarada toplanmalar kurumici ve vmy lerinin atamalari icin olabilir mi ? yani vmy ilani yanlis alarm degildir insallah cunku sevinirken aglicak hale geldik
-
5.promosyon vmy lerin vergi müfettişliğine atanmaları tamamlanmış ve resmi gazete de yayımlanmak üzere cumhurbaşkanlığına gönderilmiş, belki yenilikçi vmy ilanı da resmi gazete de yayımlanmak üzere cumhurbaşkanlığına gönderilen evraklar arasındadır
-
@blueberry, içinde söyledi: 2019 VMY Duyum var mı?
acaba bu duyum kurum içi sınav mıydı? bizim için değil yani???
-
@safitürk69 hakkatten herseyden bahsedip ilandan bahsetmedi ne is ?