2019 VMY Duyum var mı?
-
@friedman17 bu SGK’da ki dostlar içinde önemli o yüzden seve seve katılırım
-
@müspetmenfi eğer test olursa bence 5 katı olayını arttırabilirler , 500 kişilik ilan 10x olsa 75 üzeri kişilerde ümitlenebilir. 80.1 ile sınırdayım zaten ,ilan gelirde giremezsek bu seferde ona yanacaz
-
2013 ilanlarına baktım da 1500 kişilik ilanda 75 puan şartı, 2000 kişilik ilanda herhangi bir puan türünden 80 puan şartı var. Sayıya bağlı gibi.
-
Arkadaşlar bilen bir arkadaş varsa vmy ile merkez uzmanlıkları kıyaslayabilirse çok iyi olur
-
@gençişsiz müfettiş müfettiştir. Merkez uzman ise maaşı güzel b grubu meslektir (bazıları hariç) deyip ortalığı karıştırıp gidiyorum🤭
-
@gençişsiz İşsizsen ikisi de farketmez. İkisi de gider. Müfettiş isen merkez uzmanlık daha iyi, merkez uzman isen müfettişlik daha iyi.
-
@mathilda mhuy gelmezse her türlü kritik puanlıların canı yanacak.
-
gelecegini söyleyen kişi test olacagını söyledi mi ?
-
500 kişi, test , sınav tarihi ağustos .
-
@gari̇p-i̇nsan duyum mu tahmin mi
-
@gari̇p-i̇nsan mhuy alımı ne zaman gelebilir?
-
önceki ilanlarda başvurular nasıl yapılıyordu elden mi postayla mı elektronik ortamda mı eğer elektronik ortamsa işkur mülakatının açıklanması için son güne kadar beklerim elden veya posta ile oluyorsa son 3 güne kadar beklerim malum postada gecikme olabilir
-
@intermilan hocam bilsem sana söyleyecem , sana özel muhtemel sonbara kaldı hocam mhuy
-
@safitürk69 üstad hemen kaçmadan biraz açsan
-
@gari̇p-i̇nsan ilanı bayram sonrasına mı kaldı ?
-
@baelish anladığım kadarıyla merkez uzmanlık daha rahat çalışıyor. Peki maddi getiriler açısından önemli bir farklılık var mı?
-
@safitürk69 boş konuşmuşsunuz
-
@pareto_wilfredo hocam isterseniz bir teyit alın ben bu şekilde öğrenip paylaştım
-
@gari̇p-i̇nsan ilan ne zaman geliyor? Kac katı? Bunları da bilelim
-
@gari̇p-i̇nsan forumda çözemediğim tek insansın . Hep geri vites .