2019 VMY Duyum var mı?
-
@ragnarnurkse, içinde söyledi: 2019 VMY Duyum var mı?
@can-mavi hocam bu ankarada toplanmalar kurumici ve vmy lerinin atamalari icin olabilir mi ? yani vmy ilani yanlis alarm degildir insallah cunku sevinirken aglicak hale geldik
Sanmıyorum, kurum içi sınavı öngören madde yasama nin işi, bakanlığın değil
-
@can-mavi hocam oyle bisey olsa bunu belirtirdi bakan ben mi yanlis dusunuyorum baglantilariniza tekrar sorma durumunuz var mi ?
-
@can-mavi anladim hocam tesekkurler
-
duyuma göre sınav hazırlığı var ama unvan belli değil vmy olabilir dendi, arkasından kurum içi uzmanlık sınavı gelince şüpheye düştüm.
-
@ragnarnurkse kardeşim bu açıklamayı bekliyorduk ki neredeyse beklenen açıklamanın bire bir aynısı. Ancak tek eksik ilan vereceğiz dememesi. Takip edelim. İnşallah ertelenme vs olmamıştır.
-
@can-mavi 1000 kişi olma durumu var mı hocam, ilkinde herkes 1000 diyordu şimdi 500 e düştü
500 kişi alınırsa 10 katı yapıp tabanı 75 e çekerler mi çünkü 500 5 katı alım olursa geçen sene vmy ye başvuranlardan magdurlar olucak 82 nin altını görmesi zor bu durumda -
Vay yine mi keder ama artık yeter
-
@safitürk69 daha neyi erteleyebilirler?
-
@ragnarnurkse yanlış duyum arkadaşlar araştırdım
-
O kadar duyum konuşuldu patlamaz inşallah
-
Şimdi bu ilan geliyor mu gelmiyor mu Allah’ını seven bir şey desin
-
@ert1234 hangisi hocam?
-
@blueberry vmy hocam üstadlar ve büyüklerimizden aldım haberi öyle bir konjönktür yok şu hava da zaten bir başlık açıldı aldı başını gidiyor
-
@ert1234 ilan gelmeyecek mi yani?
-
@rootofallevil toplantıları yakın takip eden büyük ölçekli mükellefler grup başkanı tanıdık ister istemez bir ilan ya da sınav komisyonu kurulması gerekiyorsa bunlar başta olurlar ki öyle bir hareketlilik yok imiş görüşmelerde
-
Herkes şuan da kurumiçi muhabbetine odaklanmış halde A kadro bu gelişmeleri haketmiyor yazık arkadaşlar
-
@ert1234, içinde söyledi: 2019 VMY Duyum var mı?
@rootofallevil toplantıları yakın takip eden büyük ölçekli mükellefler grup başkanı tanıdık ister istemez bir ilan ya da sınav komisyonu kurulması gerekiyorsa bunlar başta olurlar ki öyle bir hareketlilik yok imiş görüşmelerde
@paretowilfredo üstad bu doğru olabilir mi?
-
@blueberry Bugün diğer başlıkta uzun uzun izah ettim dostum Kuruldaki durumları.
-
Onca zamandır burayı takip ederim @can-mavi hocanın duyumları genelde sapmaz arkadaşlar. Bence bu geceyi bi sakince atlatalım. zor olacak ama şu negatif şeylere karşı biraz kulak tıkamakta fayda görüyorum ben.
-
@mbguy bence de olumsuz duyumlarla kendimizi yıpratmayalım ilan gelecektir illa ki ama iyisiyle hayırlısıyla gelsin