2018 dguy kazananlar.
-
@NoPainNoGain malesef yakın zamanda gelmiş sadece bayrama kadar tamamlarlar mı bilemem tanıdığı olanlar ara ara sordursa süreci iyi takip edebiliriz hep birlikte
-
-
Arkadaşlar iyi günler, işe başlayan oldu mu acaba?
-
haber yok galiba
-
-
@sa1010 Forumun asıl kuruluş amacı forumda üyelerin faydalanmasıdır hocam. Bir noktaya kadar forumdan her şeyi alıp sonrasında wp gruplarına gidilmesi durumu hoş bir durum değil.
Forumdaki gelecek diğer arkadaşlara faydalı olacak bilgilerden mahrum kalınması, bir dönemden diğerine bilgi aktarılamaması durumumun tamamen karşısındayız. Bununla alakalı tavrımız net ve katidir. Mülakat zamanı yaşananları burada idiyseniz anımsarsınız.
Anlayışınız için teşekkür ederiz
-
@sa1010 Dostum konunun gelirle reklamla uzaktan yakından alakası yok. Dguy mülakat sürecinde forumda nerdeyse 5 kişi soru paylaşmadı, wp gruplarında kaldı sonraki döneme aktarılabilecek tüm bilgiler orada kaldı. Bu kararı alma sebebimiz budur. Forumumuzda wp grubu paylaşımları yasaktır dostum. Anlayacağınızı umuyoruz.
-
KEŞKE HABERİMİZ OLSAYDI BURDAN PAYLAŞIRDIK WHATSAPTAKİ PAYLAŞIMLARI KISMEN HAKLISINIZ YİNE DE
-
@sa1010 Çok söyledik dostum. Alımdan önce duyum soran herkes hayalet oldu teşekkür ederiz yeniden anlayışınız için
-
Herhangi bir haberi olan var mı peki?
-
Bazı kisiler icin muhtara sorulmus(sorulma oranını kazananların %50'si oranında oldugunu diyebilirim) fakat genel olarak bir gelisme yok maaalesef bekliyoruz.
-
bugünlerde babamın şu sözü kulaklarımdan gitmiyor. "devletten beklersen, çok beklersin."
-
Merhaba arkadaşlar, dguy dan çağrılan oldu mu? muhtar ve emniyete sorduğumda dosyam yok dediler. Sizde bir gelişme olursa lütfen buradan paylaşın. ikametgah Ankara benim. Ayrıca bizim güvenlik soruşturmasını sadece emniyet mi yapacak yoksa istihbarat da yapacak mı?
-
Başlayan yok mu hiç ya da bilgisi olan? Neden hiç ses seda yok @paretowilfredo @mk-ank
-
Hiç çağrılan yok arkadaşlar
-
Eylül dönemi eğitim olacak dguylar için deniyordu. Eylül geldi çattı. Sanırım eş zamanlı başlatmak için süreci bu kadar uzattılar
-
@amaneden üniversitede ve sgk’da çalışan birkaç arkadaşım yazılarının istendiğini söyleyeli neredeyse bir ay oldu fakat ses seda yok
-
Dguylarla ilgili hiç mi gelişme yok hocam @pareto_wilfredo . Yıldık. 2017 puanıyla 2019 da hala ne zaman cagiricaklar diye bekliyoruz. Tahammül edilemicek durumdayız artık.
-
-
Dguy olamadım diye çok üzülmüştüm. Şimdi guy olarak 2.maaşı alıcam dguy kazananlar hala başlamadı. Üzücü gerçekten.