2018 dguy kazananlar.
-
@dguyda Dostum bununla alakali bi arkadasin sorusuna yanit vermistim. Ekim/kasim donemi dusunuluyor.
-
@paretowilfredo onu ben farketmedim hocam başka konu da konuşuldu sanırım. Eylül diye umutlanmistik ondan telaşımız. Teşekkür ederim.
-
@beveridge-eğrisi guy olup da başlayamayan var mesela ben
-
En erken ekim sonu kesin bilgi mi?
-
Arkadaşlar bütçe dengesinden dolayı başlatmıyorlarmış bizi aldığım duyum bu kurumda çalışan bir arkadaştan.
-
@ÇılgınKeynes17 en erken ekim sonu kasım başı diye duydum ben de kurumda birinden
-
@kpssa34 dguyların toplu olarak başlayabileceği bir bina da bulunmuyormuş, kurum yer arayışındaymış bir de
-
@dguyay böyle giderse Aralık Ocak civarını bulacak gibi
-
@mhmt09 Cumhurbaşkanı bundan birkaç ay önce Vergi Veri Analiz Merkezi açılacak faaliyete geçecek 2019 aralık sonuna kadar diye bir açıklama yapmıştı. Siz de araştırabilirsiniz bunu. Alınan devlet gelir uzman yardımcılarının da bu hususta değerlendirileceğini duydum birkaç farklı kaynaktan. Umudum bu tarihe kadar başlamış olmamız
-
@dguyay Teşekkür ederim açıklamanız için evet ben de görmüştüm dediğinizi. Geç olsun güç olmasın hepimiz adına sayın arkadaşlar
-
@mhmt09 umalım da daha fazla uzamasın bu süreç ️
-
arkadaşlar yukarıda yazdıklarını okumadım da DGUY kazananlar göreve başladı mı acaba ?
-
@SonerY Hayır Soner Bey.
-
ekim'de atama olur inşallah...
-
[IMG]https://resmim.net/f/D9Z6YF.jpeg[/IMG]
2019 Cumhurbaşkanlığı Planında dguyları ilgilendiren kısım
Tarih umarım en geç bu şekilde olur -
Sanırım az önce yükleyemedim. Aralık sonuna kadar süre verilmiş
-
bu sınavı kazandığını bildiğim bi arkadaşım bu çok taraflı vergi merkezi önünde fotoğraf paylaşmış da işe başladıkları yönünde izlenim oluştu.Ondan sorayım dedim.Hakkınızda hayırlısı hepinizin...
-
Bende atamalarla ilgili gelişmeleri öğrenmeye çalışıyorum.
-
@duman hocam ekim sonunu kendisi mi söyledi sizin tahmininiz mi
-
@duman gibin kendisi arandiginda 30 eylül gibi tarihler veriliyor bu nasıl oluyor hocam?