2018 dguy kazananlar.
-
Net ağzından ekim sonu çıkmadı. Ama gvs ler yeni bitti atama onayları başlıcak uzun surer gibi dedi. Sınıftan bi kac kişi ne zaman gelirler oecd ye diye ust uste sorunca o da tahmin ederek söyledi ekim sonu diye
-
@dguyda ben de aynı şekilde 30 eylül olarak duydum.
Gib misafirhanesini arayanlara 30eylülde dguylar gelecek guyların eğitimi ertelendi deniyormuş -
2 hafta sonra dguylar gelicek oecd ye diye duyuru yapıldı:) kesinleşmiş. Sabah ki kafa karışıklığı için kusura bakmayın lütfen.
-
@duman hocam duyuru derken az detay verir misiniz kaç zamandır bu anı bekliyoruz heyecanımızı mazur görün
-
@duman hocam bu duyuruyu kim yapmış kime yapmış bizim niye haberimiz yok
-
Oecd de egitimimize giren hoca ay sonu sınıflarınız değişecek dguylar gelicek dedi. Diger guylarin egitimi ertelendi dguylari aldik araya dedi. Siz de şanslısınız 1 hafta gec gelseniz sizinki de ertelenirdi dedi.
-
Evet arkadaslar dguyların iki haftaya başlayacagını oecd de söylemişler suan orda vimer de eğitim alan arkadaslara baska sehırden guy eğitimi alacakların mevzuat egıtımıni iptal etmişler
-
Vergi dairesinde ağlayarak mahsup yapıyorum şimdi. Ah dguy ahhhh ;(
-
@duman hocam siz eğitimdesiniz herhalde yeni guy alımı ile ilgili bir bilginiz veya OECD de konuşulan birşeyler var mı
-
@MiltonKeynes hocam gecen hafta cumaya giderken grup başkanıyla karşılaştım aslında ama sert bi mizaci var sorayım istedim çekindim. Kendisi bizim guy mülakatında da vardı mutlaka bilgisi vardır ilk fırsatta soracağım ilk bulduğum kişiye benim de bekleyen arkadaşlarım var
-
@duman sağolun hocam.
-
@MiltonKeynes hocam bende avdb deyim. Bir arkadas sordu eğitim müdürlüğüne avdb olarak biz personel ihtiyaclarını bildirdik artık gib ne zaman cıkarsa ilana dediler
-
@Pugxy sağolun hocam bilgi için. İçerden siz atanmış arkadaşlardan bilgi almak enazından bize umut oluyor.
-
Duyuruya göre ay sonu gibiyse bizi neden hala aramıyorlar?
-
Haftaya aramalar başlar diye düşünüyorum eğitim merkezi arandığında 29 eylül Pazar günü burda olacaksınız 30 eylül Pazartesi eğitim başlayacak denilmiş bakalım hayırlısı olsun
-
28 eylülde askere gidecegim herhangi bir sıkıntı olur mu acaba? şansa bak askerliğe denk gelecek galiba
-
@Mordor-Kaymakamı hocam kurumu arayın en sağlıklı bilgiyi ordan alırsınız
-
@merkezuzmanı hocam şehir dışından gelenler için süre verilmeyecek o zaman?
-
@dguyay onu tam olarak bilmiyorum hocam ama bu husus düşünülür illaki zaten 30 eylül eğitim başlangıcında kesin değil direk tarih verilip şu gün burda olun diyede siteden duyuru yapılabilir
-
@beveridge-eğrisi söylentilere göre acınızın bitmesine çok az kaldı