2018 dguy kazananlar.
-
@atamaonayı dguyu kazandınız mi hocam yada herhangi bir kurumu?
-
@merkezuzmanı evet kardeşim dguyu kazandım
-
@atamaonayı Hocam bu tarz durumlarda en sağlıklı bilgi kurumdan alınan bilgidir. Benim tavsiyem eğer gitmek istemiyorsanız bakaya kalın atamaniz yapılınca kurum tecil ettirir. Bakaya kalmak atamayla ilgili bir sorun oluşturmaz demişti kurumdan birisi. Dediğim gibi kurumu arayın aklınızda soru işareti kalmasın.
-
@NoPainNoGain anladım kardeşim sağolasın
-
@atamaonayı bir diğer alternatif ise mulakat sonuç listesiyle askerlik şubesine gidin 1 dönem tecil ettirebilirsiniz. Eğer sonuç listesini kabul etmezlerse gib sınav hizmetlerini arayın dguy sınavında başarılı olduğunuzun ve atama işlemlerinizin devam ettiğini belirten resmi bir evrak isteyin onlar postayla yollarlar size bu belgeyle 1 dönem tecil ettirebilirsiniz( ben bu yolla tecil ettirdim)
-
@merkezuzmanı yeniden tecil için ne yapmak lazım arkadaşlar? ikinci kez tecil edebilir miyiz ?
-
@IS-LM kardesim yillar once arkadasim guyu kazanmisti ama henuz atama islemi olmamisti tecil sureside bitiyordu. Kurumdan yanlis hatirlamiyorsam kazandigina dair bir yazi aldi ve o sekilde goreve baslamadan tecil ettirmisti. Yinede bakanligin insan kaynaklarini veya personel daire baskanligini arayip detayli bilgi alabilirsin.
-
Dguy kazanan arkadaşlar bana ulaşabilir mi? dil şartı ile ilgili bişey soracağım
-
atama gerçekleşmeden tecil için belge vermiyorlar. Benim de başıma gelmişti istanbul guy için atama olmadan belge verilmediği söylenmişti. güvenlik soruşturmasında sıkıntı çıkabilir diye heralde.
-
@napsak ben aldım veriyorlar Hocam
-
@mhmt09 benim tahminim başlar hocam.
-
@IS-LM hocam evrak tesliminde verilen elden tebligat ve mülakat sonuç listesiyle celp dönemini bir dönem ileri atıyorlar ama şubeye gorede değişebilir bazen atama olmadan tecil yapmıyorlar gvs olumsuz gelirse atama olmaz falan diye.
-
Kazanan arkadaşların desteği bekliyoruz.Etiket yapılması rica ediyoruz.
@NureddinNebati
@naci_agbal
@fuatoktay
@gokayotyam
@fazilkasap
@MAtillaKaya
@yavuzagiraliog
@faikoztrak
@medetyanik
@gibsosyalmedya
#Maliyeden3000GelirUzmanYrd
-
var mı bir gelişme. Kurumu arayan oldu mu?
-
Geçen hafta avukatlara cıkan duyuru bugün bize çıkabilir aksam beş gibi
-
@kpssa34 hocam duyum mu tahmininiz mi?
-
@sabirsiz tahminim bu ama duyumum da 15 ine kadar başlanacağı yönünde başkanlıktan öğrendiğim kadarıyla
-
@kpssa34 sizin tahmin boşa çıkacak sanırım. Keşke doğru olsa ama sizin tahmininiz ve duyumunuz ama benim duyduğumda hala daha bakanbeyde imzada olduğu ve sürecin belirsiz oldugu.
-
@Adnan-Ötüken o tarihte çağırılacaksak bugün duyuru gelmesi lazım yani gelmezse ay ortasıda başlayamıyoruz
-
Haber var mı arkadaşlar