SGK Denetmen Yrd (İİBF)
-
p113 branş bazında sıralama için ilana başvurabilecek bölümleri seçerken tam olarak hangilerini seçmeliyiz net sıralamamızı bilsek daha iyi olacak. 1700 lere kadar ciddi şans görüyorum bu arada 2000 e kadarda yolu var bence. 2 ocağa kadar uzman yard fln açıklansa onunda ciddi etkisi olacak bu konuda başkana twit atılırsa dikkate alacağını düşünüyorum iyi niyetli bir insan kendisi mutlaka dkkate alacaktır.
-
@sbfkamucu SGK Denetmen Yrd (İİBF) içinde söyledi:
p113 branş bazında sıralama için ilana başvurabilecek bölümleri seçerken tam olarak hangilerini seçmeliyiz net sıralamamızı bilsek daha iyi olacak. 1700 lere kadar ciddi şans görüyorum bu arada 2000 e kadarda yolu var bence. 2 ocağa kadar uzman yard fln açıklansa onunda ciddi etkisi olacak bu konuda başkana twit atılırsa dikkate alacağını düşünüyorum iyi niyetli bir insan kendisi mutlaka dkkate alacaktır.
Sosyoloji , matematik, istatistik, felsefe, aktüerya gibi bölümleri düştüm . 68 kişi fark ettirdi.
1618lerden 1550lere çekti -
@gmsmustafa aradım sordum denklik kabul ediliyor.yökü de aradım y.içi veya y.dışı fark etmez ilanda iibf ve yök denkliği yazıyorsa başvurulabiliyor.
-
@FameFabre ben sıralama yaparken hukuk iktisat işletme çeko maliye ekonometri siyaset bilimi ve kamu yönetimi uluslararası ilişkiler kamu yönetmi bölümlerini seçip sıralıyorum mesela 25-30 kişi farkediyor . bu kişilerde istatistk matematik aktüerya bölümleri muhtemelen. hukuğu düştüğümdede bi 30-40 kişi oynuyor. oransal olarak en az başvuracak zaten hukuk olur herhalde. 1500 ve sonrası için açıkçası ortalama 50 kişi fln düşmek lazım kafadan , bu hesaplar zaten önceki alımlar içinde hep geçerliydi sonuç olarak o alımlardada ciddi kaymalar oldu. bu seferde olacaktır. ben en az 500 kişilik kayma bekliyorum. açıklanma aşamasında olanlar açıklandığında şuan 1700 e verdiğim şansı 2000 lere kadar uzandığını hesab ediyorum
-
95 puanla başvuracak birisinin puanının yüksek olmasının , mülakatta bir avantajı olur mu acaba ?
-
@Karl-Marx SGK Denetmen Yrd (İİBF) içinde söyledi:
95 puanla başvuracak birisinin puanının yüksek olmasının , mülakatta bir avantajı olur mu acaba ?
Herkes issiz hocam 100 puanla bile basvuru olur dezavantaj olmaz
-
@benzema cidden artık bıkkınlık verdi, mülakatlara dair hiç heyecanım yok. "Nasılsa olmayacak" havasında gidiyorum : )
-
@benzema bozmak istemedim sizi ama "avantaj olur mu " demek istemiştim yüksek puan diye : )
-
e) Kurumca açılan giriş sınavlarında iki defadan fazla başarısız olmamak.
Arkadaşlar böyle bir madde var. Bu durumda olan var mı acaba -
İstediği puan türünde yüksek sıralamada olmak dezavantaj olur mu sizce arkadaşlar ? Bu bizi bırakır falan derler mi ?
-
@arsenlupen sıralamanız kaç hocam
-
@kullanıcıadı 12 hocam
-
@arsenlupen baya iyiymiş hocam Yüksek puanlılara genelde o tavırla yaklaştıklarını ben de gruplarda duymuştum ama şu an ki güncel duruma bakılırsa ilanlar ortada ve YDS de yoksa yüksek puan alınsa bile elden fazla bir sey gelmiyor bize hak vermeleri lazım diye düşünüyorum
-
Arkadaşlar kurum mevzuatı ile ilgili tam olarak nelere bakmamız gerekir? Anayasa, kanunlar, tüzük, yönetmelik?
-
@mustafakeser 5510 5502 ve 4857 sayılı kanunlar ayrıca sosyal güvenlik denetmenliği yönetmeliği
-
Güzel insanlar mülakat aşamasında şu "tüyo mülakat soruları" adlı kitaba bakanınız var mı? Bu aşamada işimize yarar mı acaba oradan çalışmak?
-
Başvurular ne zamandı?
-
İlandan okuyabilirsiniz ! İlginç ya
-
Hocam sakin ol sadece bi soruydu başlığı görünce buraya baktım yazmıyor diye sordum sinire gerek yok
-
Tüyo mülakat kitabının pdf si var inceledim. İş ve sos güv hukuku kısmında kısıtlı soru yer almasına rağmen beğendim. Sipariş vereceğim..