chernobyl izleyenler
-
Yine bir HBO yapımı, bir mini dizi. Adından anlaşılacağı üzere Çernobil faciasını anlatıyor. Gerilim sevenlere tavsiye ederim.
-
@kartel06 etkili olduğu hissi verdi. Bir ara göz atmak gerek.
-
Ben de beğendim merakı olanlar için tavsiye ederim.
-
@kartel06 iyi diyorsan göz atalım üstat?
-
izlemek için merakla bekliyorum ancak tamamlanmasını bekleyeceğim. sanırım şu anda 2. bölümde henüz.
-
@agor fragmanı ve birinci bölümü izleyebildim. Gayet iyi görünüyor, mini dizi olması da beni çekiyor. Bir de nükleer enerji filan bilinmezlik insanın dikkatini çekiyor
-
Şu an 3. bölümde ben çok beğendim. Ayrıca Discovery Channel'in çektiği bir belgesel var youtube'da o da izlenmeli bence. Belgesel izlenince hele dizide bazı şeyler daha iyi oturacak.
-
@harmenihas hocam discovery belgeselinde kazaya sebep olan yetkili (bıyıklı olan) gerçek çok iyi canlandırılmış. Tam bir psikopat ve kazada payı çok büyük.
-
Ben de başlayayım ekşideki yorumlar da güzel. Hbo nefretim var biraz ama artık olsun
-
@evandro, içinde söyledi: chernobyl izleyenler
@harmenihas hocam discovery belgeselinde kazaya sebep olan yetkili (bıyıklı olan) gerçek çok iyi canlandırılmış. Tam bir psikopat ve kazada payı çok büyük.
-
@evandro ya şimdi yazacağım da ölünün arkasından günah olacak hem spoiler de vermiyim
-
https://youtu.be/aSOt_pT2HmY
Merak ettiğim bi vakaydi.
#KazimKoyuncu -
3 bolumu de pes pese izleyen bir ben miyim?:)
-
@sbf1983 Kanıma girmeyin ya hu böyle. Yapacak bi dünya iş var diziye sardırmayın beni
Keza çok alaka duyduğum bir konu gerek Nükleer'in artıları eksileri bağlamında gerekse Çernobil, Fukuşima gibi felaketler anlamında. Tabi Çernobil'de insan karakteri anlamında da çok şeyler var irdelenmesi gereken. Dizide bu yönden bir seyir var mı bilmiyorum ama Dyatlov'un davranışları felaketin belki asli gerekçesi. Ama bu davranışı besleyen hem psikolojik (Dyatlov'un denizaltı günleri), hem sosyolojik (kademenin getirdiği hata yapmam ruh hali) hem de Sovyet siyasi ikliminin (özellikle kişilerin politbüroya kendilerini sürekli ispat güdüleri) etkileri açısından irdelenmiş olma ihtimali bile beni diziye çekiyor.
Listemde yer buldu, ilk fırsatta izleyeceğim, spoiler veren taş olur yapmayın bakın
-
@sbf1983, içinde söyledi: chernobyl izleyenler
3 bolumu de pes pese izleyen bir ben miyim?:)
Değilsiniz hocam.ben varım acayip sardı çok beğendim
-
@alpha evet hocam guzeldi bence de:)
-
@paretowilfredo ustat akıcı ve de bazi sahnelerde insan o ani yasiyor gibi:)
-
@sbf1983 İlk fırsatta katılacağım ben de dostum bakalım yorumlarımı paylaşırım izleyince.
-
@sbf1983 çok gerildim izlerken baya baya 3 bölümü bitirdim
-
@paretowilfredo izlemelisin. Bence çok iyi bende izleyeceğim