2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI
-
www.tercihiniyap.net/images/upload/20190528-4-10.pdf
KOSGEB UZM YRD 24 kişi alıyor. SADECE MÜLAKAT. 2017-2018 P28 70 VE ÜZERİ 4 KATI YDS YOK
Başvuru 29 mayıs-13 haziran e devlet
-
-
Duyuruda “güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılmış olmak” diye bir ibare var. Anlam veremedim
-
657ye tabi bir kadro mu?
-
Artıları
+maas merkez uzman yardimciligi maasi
+cocuk ve evlilik yardimi
+tayin hakkiEksileri
-uzmanliktan öteye köy olmaması
-sözleşmeli personel olmasi(muvafakat olmamasi)
-uzmanlik için tez,yds vb seylerin (merkez uzmanligi ile ayni olmasi)- tayin durumunun gittiginiz ile göre zor veya imkansız(gittiginiz ildeki tek uzman yardimcisi sizseniz) diye değişir.
Önceki alımda böyle bi şey paylaşılmış
-
Hayırlı olsun arkadaşlar hele şükür gelebildi. Benim anlamadığım galiba puan türü değişmiş. Birde mülakat tarihi belli değilmi yoksa ben mi göremedim?
-
Yine iktisat işletme ve maliye dışında başvuru kabul edilmeyecek sanırım.
-
88-89 aşagısına inmez heralde. Guydan daha iyi bir meslek mi?
-
Bir yanlışım yoksa en son 2017'de ilana çıkmış.
Bu liste 2017 listesi 2017 KPSS 24 ile alım yapılmış. Bu listeye göre puanlar hakkında yorum yapabilecek arkadaşlardan iddia kuponu yapmalarını bekliyorum. Sevgilerimle.
https://documentcloud.adobe.com/link/track?uri=urn%3Aaaid%3Ascds%3AUS%3A7eaf4459-c987-4685-8e10-8f54b5eec494 -
@aslan-reyiz Hocam istanbul marmara bölgesi için 8 kişi mülakata çağıracaklar 88.7 gelir mi sizce
-
İleti düzenlenmiştir.
-
Arkadaşlar 90 küsür p28 ile ben başvuramıyorum bölüm yüzünden ama sizlere hayırlı olsun
-
kaçla kapatır? @Aslan-Reyiz
-
@ilanmılano hocam iktisadi ve idari bilimlerin hepsi demis sanki ilanda isletme ve iktisat fakultesini de ayrica belirtmis ben mi yanlis anladim
-
@aroma Hocam bölüm bazlı sıralamanız kaç
-
@ragnarnurkse iktisadi idari bilimler fakultesi"isletme iktisat ve maliye" bölümü mezunu diyor.
-
sadece iktisat, işletme, maliye diyor.
-
bu kısıtlama nedir yahu? uluslararası ilişkiler mezunları başvuramayacak mı? iktisatta maliyede biliyoruz bu sisteme gerçekten adapte olamıyorum !
-
@aroma Hocam sizin kupon yapmaya ihtiyacınız yok gibi sanki Önünüzden çok giden oldu. Bölüm kısıtını ve tek puan olmasını da düşünürsek bence haritadan yer beğenin En hayırlısını seçersiniz inşallah.
-
İleti düzenlenmiştir.