2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI
-
@indengg aslında zor değil sonuçta gvs bitmiş kosgeb yazıyı bakanlığa yazmış ancak ekinde liste olmadığı için makam onaylamamış heralde, yeni bir yazının (ekli listeli) yazılması ve makam onayından geçmesi çok vakit alacak birşey değil burada önemli olan kosgeb tarafından bakanlığın istediği şekilde yazının yazılması, bence kosgeble bu konuyu konuşmak lazım, twit etkinliği yapılabilir veya kuruma mailde atılabilir açıklanması için aslında herşey belli neden bekliyorlar bilmiyorum
-
Ileti kaldirilmistir.
-
Arkadaslar kurumla veya bakanlikla gorusen oldu mu? Halen ayni durumda miyiz?
-
@aday135 Kurumla gorusebılen varsa rıca edıyorum paylassın.. ayrıca yukardakı whatsapp grubuna da yazsın..
-
Dün konuştum ben, listelerin onay için bakanlığa gönderildiğini söylediler. Açıklama tarihi için herhangi bir zaman vermediler.
-
inşallah hakkınızda hayırlısı olur arkadaşlar
-
@cansuu kosgebli konuştunuz? ben dün bakanlıkla görüştüm öğlen saatlerinde ancak bana ekli listenin gönderilmediğini söylediler
-
@taqtaq benim anladığım kosgeble konuşulmuş. bakanlığa gönderildi dediğine göre
-
@taqtaq evet KOSGEB İ aramıştım. Çok detay soramadım. Oldukça sert bi beyle görüştüm. Yukarıda yazdıklarımı söyledi sadece.
-
Bu iş de sgk'ya dönmez umarım, çok farklı bilgiler geliyor.
-
Herhangi bir gelişme var mı arkadaşlar? Duyum alan, arayan oldu mu?
-
Wp grubunda yazmışlar. Bir arkadaş konuşmuş, listeler onay için bakanlığa gitmiş feragat eden yalnızca 1 kişi varmış
-
@cansuu bu hafta acıklansa bari
-
@indengg inşallah, artık çok kısa bir zaman kaldı ama yine de kurumlara güvenilmiyor. Mülakat sürecini uzatmayı adet haline getirdiler malesef
-
@indengg bu hafta derken bugunü mü kastediyorsunuz hocam yoksa önümüzdekı haftayı mı?
-
@okann önümüzkedi haftayi ama yine de cok umutlanmamak lazim
-
@taqtaq yeni bilgi aldınız mı hocam?
-
İl göçe kadar açıklansa iyi olur yoksa fazladan masraf yapacak insanlar
-
@Blueberry en son cuma günü kosgeb'le görüştüğümde bakanlıktan onay beklendiği söylendi, sonrasında bakanlıkta konuştuğum kişiyi aradım listeli yazı geldimi diye ancak telefonla bir türlü ulaşamadım
-
Arkadaslar bakanlikta neresi ile gorusuyoruz? Telefon numarasi paylasabilir misiniz?