2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI
-
@cansuu verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Tek temennimiz bu. isminizi istediler mi?
-
@zie7116 rica ederim hayır hocam ne bu aradığımda ne de önceki aramalarımda ismimi soran olmadı
-
@cansuu dün aradığımda ismimi aldılar. Gruptan bir arkadaş aramış onunda almislar onun için sordum
-
@zie7116 hocam ismi neden aldığını biliyor musunuz?
-
@aday135 arayanlar fazla bıktırmıştır
-
@aday135 tahminen arkadaşın dediği gibi bir daha aramasınlar diye olabilir
-
İnşallah haftaya açıklanır
-
kesın acıklanır de mı?
-
@cansuu Bu haftaiçi kesin olarak açıklanacak mı?
-
@sandviçyiyenadam cuma günü hem bakanlıkla hem kurumla görüştüm. Bakanlık, artık bizlik bir durum yok bundan sonra KOSGEB i aramanız daha mantıklı olur dedi. Sonra KOSGEB i aradım ve telefondaki bayanla biraz konuştuktan sonra önümüzdeki hafta içinde açıklanacak dedi. Kendinden oldukça emindi. Üstelik bakanlık da gvslerin bittiğini söylüyor. Bundan sonra beklemeleri için bir gerekçe yok. İnşallah bu hafta son bulur bekleyişimiz.
-
Bugün var mı yeni bir haber?
-
2018 de carsamba gunu aksam saat 8-9 arası acıklanmıs:) Sunun surasında carsambaya ne kaldı kı:) heyecan agzımdan burnumdan atacak nerdeyse️
-
Şu listeyi çok merak ediyorum.
-
Görüşebilen var mı?
-
@cansuu kimle görüştünüz. Ben sürekli arıyorum bilgimiz yok diyorlar hiç haftaya açıklıcaz demediler
-
@İşzizgüçsüz ben dün görüştüm. Bazıları bu hafta açıklanacağı bilgisi almış ama bizim bundan haberimiz yok dedi. Galiba wp gruplarında dolanıyormuş bu haberler.
-
@İşzizgüçsüz size söylememeleri benim suçum değil. Haftada en az 1 kez arıyorum. Kayda değer bir şey söylediklerinde buraya yazıyorum. Benim öyle bilgi kaynağım felan yok. KOSGEB İ aradığımda ne dedilerse onu yazdım. O an beni başından atmak isteyip söylemiştir ya da ses tonum samimi gelmiştir vermemesi gereken bir bilgiyi vermiştir o kadarını bilemem.
-
@cansuu erkek mi bayan mıydı
-
@cansuu erkek mi bayan mıydı
-
@İşzizgüçsüz kadın