2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI
-
Herhangi bir gelişme var mı arkadaşlar? Ben bugün aradım ama ulaşamadım malesef.
-
İleti düzenlenmiştir.
-
Merkezi atamada atanamadim:( elimde sadece kosgeb kaldı..En çok kosgebi istiyorum o da ayrı mesele ama kosgebde olmazsa 90 puanim çöp olacak.
-
@okann malesef benim de öyle elimde sgk ve kosgeb var artık bi işim olsun fikrindeyim çünkü cidden yildim
-
@aroma hiç haber yok mu kosgebden
-
@okann telefonlara cevap veren yok bilgim de yok çünkü wp gruplarinda da yokum hocam
-
@aroma teşekkürler hocam..
-
@okann 2 gün önce aradığımda 2 kişinin kaldığını söylediler
-
Ben bugün konuştum, 1 ay önce 3 kişinin mülakatı kaldığını söylediniz 1 aydır onu bekliyoruz dedim. Bizim yapabileceğimiz bir şey yok dedi. Biz de sürecin kısa sürede sonlanmasını isteriz umarım bu yıl dolmadan açıklanır dedi ama temennide bulundu sadece açıklanacak demedi. Önceki aradıklarımda daha olumlulardı açıklanma konusunda. Bugün daha olumsuz konuştu sanki telefondaki bayan.
-
@cansuu bakanlıktan mi, başkanlıktan mi aldınız bu bilgiyi?
-
@okann bakanlığı aradım hocam
-
@cansuu bakanlık verdiyse sıkıntı o zaman.. çünkü bakanlık kısmı işlemleri tamamladıktan sonra kosgeb başkanlığına iletecek ve başkanlık nihai listeleri acikliycak..Muhtemelen bu ay açıklanmaz artık şahsi fikrim..
-
@okann başkanlık son aradığım birkaç seferde de gvs ler bugün gelsin, bugün açıklayacağız dedi. Ne kadar doğrudur bilemiyorum.
-
@zie7116 ben de aynı durumun olacağını düşünüyorum hocam.. bakanlıktan dosyalar gelse bekletilecegini zannetmiyorum.. şu an kosgeb başkanlığı ne zaman açıklanacağı konusunda bilgilerinin olmadığını tahmin ediyorum.. önce bakanlıktan çözülmesi gerekiyor.. yani bilgi alabilmek için bakanlıkla görüşmemiş lazım.. Bakanlığı son aradığımda 2 3 kişi kalmıştı bu ay içerisinde açıklanacağını ümit ediyoruz dediler..sgk denetçiliği de aciklanmamis hala.. yani bi ihtimal sgk bu ay içerisinde açıklanır kosgeb zannımca 2020 ye kalır dediğim gibi bunlar tahminlerim.. şubat-mart ayı tahmini
-
Hala ses seda yok. 3 ay olcak ya. Bu kadar olmamalıydı.
-
Gelişme var mı?
-
@Blueberry hocam ben bugün kurumu aradım. Görüştüğüm kişi yakın zamanda açıklayacaklarını söylediler. Yıl bitmeden açıklanabilir mi diye sorduğumda olabilir ama şuan için bilemiyoruz dedi. Gvs (en son 2 kişi kalmıştı diye bilgi aldık dedim) sorusuna ise siz kimseye itibar etmeyin öyle birşey yok dedi Yani net bir cevap alamadım. Daha önce de görüşmüştüm ama bu sefer bana da yakın gibi geldi. Süreç İnşallah daha fazla uzamadan herkes için hayırlı biter. Bilgilerinize.
-
@aday135 teşekkür ederiz hocam
-
@Blueberry rica ederim inşallah sonuç bekleyen herkes için en hayırlısı olur.
-
Bakanlıkla konuşan oldu mu arkadaşlar. Ben pazartesiden beri arıyorum ama ulaşamadım. Ordan daha net bilgi alabiliyorduk