2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI
-
@cansuu 3 kişiyi bir 3 haftada daha bekleriz.
-
@clearman umarım öyle olmaz, yazan arkadaş sormuş yeni mi başladı onların gvs diye. Yeni başlamamış.
Bilmiyorum ki yanlış adres verenler nasıl kazanıyor. Yok bunlar kazanmadıysa neden onları bekliyoruz anlamış değilim -
Sgk yi bekliyor olma ihtimalleri nedir sizce.
-
@clearman zannetmiyorum hocam tamamiyle gvs lerle ilgili
-
Gvs mvs hikaye bence 3 ayda hakim savcı alıyorlar iibf ye gelince en az 4 ay 5 ay sürüyor 1 yıl ortalama kabul ediliyor bir önceki alımda son mülakat eylül de yapılmış bir sonraki sene nisan da açıklamış kusura bakmayın ama bunlar gerçek yakın bir zamanda açıklansa keşke diyeceğim ama P<AVC artık yıkıldım bittim tükendim 30 aydır ders çalışıyorum 17 aydır +90 puanlarla bi umut bekliyorum ne heves kaldı ne heyecan ölsem de kurtulsam
-
@UrsaBiVursa neyse boşverin devamını
-
İnşaallah hepiniz kazanırsınız. Lakin kazanan arkadaşlara şimdiden deme gereği duyuyorum. Nasip olurda kazanırsanız. Kazanan arkadaşlar Guy başvurusunda bulunmasınlar. Biliyorum başvurmazsınız ama ben yine de söylemek istedim.
-
Canlar geçen senelerde bir arkadaş sgk denetmeni oldu ve mesleği olduğu halde guy başvurusunda bulundu. Böyle olmaması umuduyla hepiniz cansınız
-
Cevap alamadım bugün.. gün içerisinde duyum alabilen varsa lütfen paylaşsın..
-
Büyük ihtimalle ocak ayına yani yeni yıla kalacakmış gibi gözüküyor.
-
@matrak10rc tahmin mi yoksa duyum mu?
-
İleti düzenlenmiştir.
-
@Blueberry tahmin hocam, yeni yıl yeni bütçe planlamasında gösterebilirler.
-
Bu haftayı da bitirdik. Yıl bitmeden açıklanması ümidiyle...
-
@clearman umarım seneye kalmaz.. kpss ye başlamam lazım tekrardan bu duruma gore
-
Arkadaşlar örnek veriyorum bizi 2020 bütçesi içine alırlarsa bu ay içinde açıklanma ihtimali olur mu? Yoksa 2020 ye mi kalır nihai listeler..
-
@okann bizim 2020 bütçesiyle işimiz yok hocam. Hadi oldu diyelim göreve başlamamız zaten en erken 1-2 ayı bulur. Bu yıl açıklamaları için hiç bir engel yok.
Bu arada wp grubunda yazmışlar son 2 kişinin güvenlik soruşturması kalmış. Bu yıl bitmeden açıklanması muhtemel görünüyor -
@cansuu cansu hanım sizinde en az benim kadar heyecanlı olduğunuzu platformdaki yorumlarınızdan anlıyorum.. arkadaş bugün mu görüşmüş?
-
@okann evet bugün sabah aradığını söyledi.
Heyecanlanmamak mümkün mü, ha bugün ha yarın derken 3 ay olacak neredeyse. -
Arkadaşlar bakanlıkla görüştüm bu ay içerisinde açıklanmasını ümit ediyoruz dediler.. 2 3 kişi kalmış gvs için bilginize.