2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI
-
Ben bugün aradım Bakanlığı. Son durumu sordum. Çok açık konuşmadı ama benim anladığım gvs sürecinin artık bittiği. Bize henüz liste gelmedi felan dedi.
-
nasıl yani cansu hanım? gvs lerle ilgili tam olarak ne dediler?
-
@cansuu bi de listeler gelmedi derken? heyecanlandım biraz:d
-
@okann en son iki kişinin gvs si kaldı demiştiniz hala bitmedi mi dedim. Bunun üzerine şöyle cevap verdi 'henüz bize gelen bir liste yok açıklayın diye bir şey de demediler biz de sizin gibi bekliyoruz' dedi. Var bi tahmininiz ne zaman açıklanır dedim. Ben yılbaşından önce açıklanır diyordum ama çok kısa bir süre kaldı o yüzden yorum yapamıyorum dedi. Çok umutlanmamak lazım
-
tesekkur ederım cansu hanım.. Allah yardımcımız olsun..Umarım yılbasından önce acıklanır.. ama bıraz zor gozukuyor anlasılan
-
Rica ederim, bakanlıktaki bayan sağ olsun her zaman net bilgiler vermeye çalıştı. Yılbaşından önce beklemeyelim bence, gelirse surpriz olur.
-
@paretowilfredo hocam sizin bu alımla ilgili bilgi alabileceğiniz kaynak var mı acaba
-
@paretowilfredo üstad siz bir bilgi alamaz mısınız?
-
Malesef dostlar. Bu kurumda çok bilgi kaynağım yok. Olur ha bir şekilde kulağıma bir şey ilişirse paylaşırım
-
@paretowilfredo kardeşim tecrubelerıne guvenerek bır soru sorucam..
Şimdi Kosgeb Başkanblıgı sonucta Sanayi ve Teknoloji Bakanalığına bağlı. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının 2 Ocak 'ta başlayacak Uzman Yardımcısı Alımı var. yanlış hatırlamıyorsam son başvuru tarihi 12 Ocak. Bu sebeple Kosgeb Alımları açıklanabilir mi? Zira insan kaynakları mevcut işi bitirip yeni alımlar için çalışma başlatması gerekiyor. -
İnşallah bu hafta neticelenir.
-
ileti kaldırılmıştır.
-
Bakanlığa ulaşan var mı? Ne durumdayız?
-
@cansuu ocak ayı içerisinde açıklanacağını söylediler telefonda
-
İleti düzenlenmiştir.
-
@החוק-החוקתי bakanlıkla mı görüştünüz hocam?
-
@Blueberry evet
-
umarım daha fazla bekletmezler artık. Hayattan bezdirdi bu mülakat sütleri
-
Süreçleri*
-
Kurumla görüştüm bugün. Gün veremediğini ama önümüzdeki hafta içinde açıklanacağını net bir dille söyledi telefondaki kişi.
Benim şahsi fikrim ise şu saatten sonra her an açıklanabileceği yönünde.
Hakkımızda hayırlısı olsun