2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI
-
@cansuu bir onceki alim nisan ayinda aciklanmis ins öyle bir durum olmaz yine
-
@indengg Kasım - Aralık gibi aradığımızda yılbaşından önce diyorlardı, gvs den dolayı yetişmedi. Şimdi bakanlık gvslerin bittiğini söyledi. Geriye pek bir şey kalmadı. İnşallah o kadar uzamaz, bekleyişimiz hayırla son bulur.
-
@cansuu Hocam kadın olan bakanlıktaki olabilir mi, KOSGEB'te telefonlara bakan hep erkek oluyordu. Ya da insan kaynakları haricinde bir birimle mi görüştünüz?
-
@F-Hayek hocam Bakanlık ve KOSGEB ayrımını yapabiliyorum çok şükür. Bakanlıkta görüştüğüm kişi de kadındı KOSGEB de görüştüğüm kişi de kadın.
-
-
@F-Hayek bir gelisme var mi bu hafta da kaldi gibi sanki
-
@indengg En son 2 gün önce kurumu aramıştım. Oradaki beyefendi bilgilerinin olmadığını söyledi. Süreci şu an başkanlık yürütüyor ama sona yaklaştı kısa bir süre sonra açıklanacaktır inşallah.
-
Bu hafta da bitmek üzere
-
@cansuu Bugün sabah tekrar görüştüm ve aynı bilgi verildi
-
@החוק-החוקתי ben de aradım bugün. Çok yakında açıklanacak dediler. Bugün beklemeyelim öyleyse dedim. Hiç belli olmaz bize söylenen çok yakında açıklanacağı dedi. Sanırım başkandan onay felan bekleniyor. Açıklayın dediği anda açıklanacak gibi
-
@החוק-החוקתי sıze ne dedıler tam olarak hocam?
-
@okann Ocak ayı içerisinde
-
@cansuu bu hafta açıklanır o zaman ins
-
Bir umut bu hafta...
-
@Blueberry Arkadaslar oncelıkle duyum alan varsa lutfen paylassın rıca edıyorum..
Ben bugun gorustum Başkanlıkla.. Telefondakı Beyefendıyle yaklasık 3 dakıka falan konustuk butun sorularıma cevap verdı sagolsun..
Açıklanması hususunda takvım veremeyeceklerını soyledı.Zira bızde acıklayın dıye haber beklıyoruz dedı.
Gvs ler bıtmış..Ben bugun açıklanacağını tahmın edıyordum dedım O da belli olmayacağını umutsuz bir şekilde soyledı maalesef.
Yanı gecıkebılır açıklamaları bilginiz olsun.
Farklı bır haber alan varsa paylassın.. -
@okann En azından gvs son 2 kişi kaldı demiyorlar
-
2 hafta önce gvs.ler bitmedi deniyordu geçen hafta kosgeb listeyi hazırlayıp bakanlığın onayına gönderecekti. Listeler şu an onay aşamasındaysa en azından gecikmeli de olsa süreç ilerliyor. Ümitvar olmak lazım fazla süreceğini sanmıyorum şahsen
-
İleti düzenlenmiştir.
-
arkadaşlar merhaba ben bakanlıkla geçen hafta konuştum konuştuğum kişi kurumun kendilerine yazı yazdığını ancak yazı ekinde liste olmadığı için onaylanmadığını söyledi sonrasında kurumu aradığımda hepinize söylendiği gibi yakında açıklanacak vb. cevapları verdiler , bugün yine bakanlığı aradım listeli yazı geldimi diye sordum ama maalesef liste ekli yazının gelmediğini söylediler, liste ekli yazı kendilerine geldikten sonra çok kısa sürede onaylanacağını ve sonrasında kurum tarafından açıklanmasını beklememiz gerektiği söylediler yani şuan top kosgebte kosgeb liste ekli yazıyı bakanlığa göndermesi lazım ki bakanlık onaylasın sonrasında kurum sonuçları açıklasın diye bekliyoruz
-
@taqtaq bu hafta da zor gibi yani açıklanması :((